Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jsem programátor, grafik ale hledám nejaký portál kde se dají podat inzeráty prosím nepište mi třeba bazoš nebo hyperinzerce díky Hezký den
A který by sis představoval? Jako programátor a grafik neumíš zadat do googlu inzerce, případně inzerce zdarma, pokud za ni nechceš platit? Pak si vyber z asi 10 tisíc odkazů na větší či menší portály tady nebo v zahraničí.
Tak teď kapku nechápu, za 0,21 sekundy mám víc jak 13,5 milionu odkazů, z toho si nevybereš?
doplněno 13.03.13 11:51:A na Seznamu to samý, tak už nevím oč ti jde:
uz si videl vydavatelstvi nebo studia, aby davali nabidky na praci do annonce a podobnych soukromych inzerci, nebo tam hledali zamestnance... Tazatelovi jiste slo o specializovanejsi web
Pokud chtěl specializované servery, měl napsat :" jsem grafik a hledám...". Tím ale dal najevo, že se mu o grafiku či programování vůbec nejedná a jak vidíš, pochopilo to tak správně více lidí, ne jenom já.:D
No a proc by teda uvadel, ze je grafik a programator, kdyz by chtel vedet jen inzertni servery, malo hrajes adventury :D
Nicmene to nic nemeni na tom, ze kdyz si programator neumi poradit s timhle, tak nevim :D Ja si treba hledal praci primymi dotazy na google ve smyslu hledame grafika, prijmene artdirectora apod spojeni.. a za 14 dni jsem mel praci, ale to jeste prace byvalo prace dost
Nebo to myslel tak, ze sice je programator, ale i pres ten fakt se pta v poradne na portaly, kam se da podat inzerat :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.