Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v lednu jsem prostřednictím telefonu dala souhlas k zaslání uvítacího balíčku ( spodní prádlo) za zvýhodněnou cenu. Balíček došel, zboží mimo dle mých představ a samo předražené a to i za zvýh.cenu. Balíček jsem rozdělala,sáček roztrhla a až pak jsem si přečetla, že rozdělané zboží nelze vrátit-ok, zapatila jsem přiloženou složenku a chci odebírání zboží ukončit. Potřebovala bych,jak formulovat výpověď od kupní smlouvy:
Odstoupení od smlouvy.Kupující má právo od kupní smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud se kupující rozhodne od kupní smlouvy odstoupit, zašle prodávajícímu oznámení o odstoupení na adresu zákaznického servisu v ČR. Zboží nepoškozené a zabalené v původním balení kupující zašle na adresu zákaznického servisu v ČR. V případě, že kupující zboží poškodil, zaniká nárok na vrácení zboží, nedohodne-li se s prodávajícím jinak.
Pokud nebudu požadovat vrácení ceny,tak odstoupit od smlouvy můžu i tak,ne?
Děkuji moc za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.