Nejste přihlášen/a.
Prodávám mobilní telefon přes internet a chci si na ebay koupit jiný.zajímá mě,jestli mi může zákazník zaplatit na paypal účet ze svého bankovního účtu,je to možné? Také jsou 2 druhy účtu a tom normálně osobní a podnikatelský.Nešel by převod na podnikatelském účtu,třeba? díky)
NE...
Na PayPal účet není možné přímo převádět peníze z bankovného účtu, to může pouze majitel na svůj PayPal (ze svého BÚ nebo karty).
doplněno 13.03.13 12:39:Ještě jednou - z bankovního účtu ti na tvůj Paypal účet nikdo nic nepřevede...
Buďto ti zákazníci mohou platit na bankovní účet ze svého bankovního účtu (nebo třeba složenkou ), nebo ti můžou platit ze svého PayPal účtu na tvůj PayPal účet.
PayPal účet nenahrazuje bankovní běžný účet, ale funguje jako ´elektronická´ peněženka ke tvému bankovnímu účtu - pro bezpečnější platby na netu (tvůj odběratel či dodavatel zná jen identifikátor PayPal účtu, nikoli podrobnosti ke tvému účtu bankovnímu či platební kartě).
Záleží na tom, odkud zákazník je, ale v průměru je to 3-4% + 10 Kč. Takže pokud mobil prodáš za 2000 Kč, tak ti paypal připíše jen 1900 Kč. Více se dozvíš tudy.
doplněno 13.03.13 09:36:mowla má pravdu, já blbě četl. Z BU si můžeš poslat peníze jen na svůj PayPal, ne na cizí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.