Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chodíme s mojí dívkou už rok a ona se pořád nechce milovat a nechce ani věci s tím související a přitom ona byla ta která s tím přišla. Pořád mě to slibuje a pořád to oddaluje a pak řekne že to nechce. Možná je to tím že je ještě panna a já panic. Ale potom mi řekla že jsem na ní moc těžký. Ona je krásná a má hezkou postavu a já jsem né moc vzhledný a obézní. Nevím co s tím dělat už jsem zkusil úplně vše. Prosím poraďte děkuji
Nikdy bych klukovi, kterého miluji neřekla, že je na mě těžký.Každý je nějaký a já ho přece miluji takový, jaký je. A když už jsme u toho, tak proč by si měl být ty na ni? Je spousta poloh, kde ona může být na Tobě.
Promiň, že to říkám tak natvrdo, ale určitě nejsi její typ. Dneska sní mladá děvčata o vymakaných svalovcích a ne o sádelnatých nápadnících. 25 kilo je vážně hodně.
Proto si myslím, že dívka jasně ví, že nejsi ten pravý, koho hledá a tak to nechce poprvé prožít právě s Tebou. Promiň, je to jen můj názor.
Druhá věc je, proč s Tebou ta dívka vlastně chodí. Že by neměla na víc? Že se obtížně seznamuje? Že nepotkala nikoho vhodnějšího? Že jsi bohatý?
Chtělo by to opravdu mezi sebou rozebrat.
Mimochodem: co znamená Tvé: "už jsem zkusil úplně vše! - to znamená, že jsi zkusil diety, liposukci, sportování, lázně, fitko, kolo, či co vlastně jsi zkusil? Vždycky se dá ještě najít něco, co by mělo šanci pomoci. Jaga.
Dobrý den. Spíš to zní jako výmluva. Potom nechápu, proč s Vámi už rok chodí, když jí nepřitahujete. Ale možná je to jen stud a obavy. Takové věci se dopředu neslibují, ty se prostě stanou, protože oba chtějí v jednu chvíli totéž. Nezbývá Vám, než být trpělivý a rozhodně jí do ničeho nenutit...
doplněno 12.03.13 20:38:Tvrdí Vám to, že to tak není...Ale chová se tak. Myslíte, že když zhubnete a nebudete pro ni těžký, že si nenajde jinou výmluvu? Já bych Vám to přála, ale moc tomu nevěřím...
nevím co más přivádí na názor že je to fake. Nejraději bych byl kdyby to opravdu byl jen fake ale bouhužel je to skutečnost. Svěřuji se tu cizím lidem se svími potížemy a vi tu na mě bez důvodu útočíte.
Za a) toliko romantického textu a pak taková "krásná" přezdívka Jacobjepicus?
za b) teď to nemyslím zle, ale odkdy chodí krasavice se super postavou s nic moc obézním klukem, který je nepřitahuje? Neznám ani jeden takový příklad z okolí.
doplněno 14.03.13 21:19: Ono se zde objevuje ost fake a dotazů, kde si z nás tazatelé vyloženě dělají pr..., tak je lepší prověřovat A radu jsem nepsala z prostého dlvodu - jen bych se opakovala po rádcích nade mnou. Holka tě evidentně nemiluje a nemá ani trochu taktu, aby si vymyslela méně debilní výmluvu. Nezlob se, ale tohle se milované osobě neříká, aspoň tedy ne před prvním sexem. Nebo můžeš zatím hubnout a čekat, třeba za rok dva už bude "chtít".
A jen tak btw - přítel váží 130kg živé váhy, taky je při sexu těžký A tak volíme polohy, aby mě nezamáčknul
A právě proto je potřeba hledat takovou holku, která tě bude milovat se vším všudy Pro jedno kvítí...
a) všude jsem Jacob Picus Junior ale to bohužel nešlo a za b) moc děkuji za upřímnost ale fake to neni. Klidně si to myslet můžete váš názor vám neberu ale jestli mi nechcete pomoct tak nevím proč jsem vůbec píšete.
a co se týče toho příspěvku "Dívka se mnou nemluví" tak to z mého počítače psal kamarád z internátu. Ale jestli mi nevěříte přesvědčovat vás nebudu.
ano to docela chápu. Mě mrzí že mě chce měnit a nechce se mnou mít sex s takovím jaký jsem.
Martino, napsala jsi to dobře, jenom tě doplním ze svého pohledu. Takže pro tazatele:
a) možná čeká, až dospěješ, vyzraješ. Zřejmě pak změníš i ten nick. Kdyby k tobě nic necítila, tak by jistě našla dostatek pohlednějších partnerů a s tebou by neztrácela čas. Ale ona ho s tebou ztrácí a zřejmě se snaží něco dělat pro sebe i pro tebe.
b) možná se sama necítí dostatečně připravená na sexuální život. Vím, že i dnes existuje dost mladých žen, které začaly pohlavně žít až v 19 nebo 20 letech a vůbec nemají pocit, že by o něco přišly.
Děkuji, asi budu mustet být trpělivější. Konec konců co jiného mi také zbývá že ano. A nikdy bych si ani nedokázal představit milování s jinou dívkou než je ona.
Mrzí mě že to tak berete ale je to váš názor. Možná jsem opravdu někde udělal v textu chybu kterou si bohužel neuvědomuji. A ano tento případ se bouhžel děje. Možná je to pro vás blbost se s takovím problémem svěřovat na internetu než si to vyřešit sám, ale já už opravdu nevím co jiného dělat. Proto jsem se snížil napsat to na tento server.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.