Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chuť na sex

Od: hany* odpovědí: 4 změna:
Ahoj, zdravím všechny,
Mám takový problém, nevím si s ním rady, tak mě napadlo se s vámi o něj podělit a když už nic jiného, alespoň se mi uleví.
Mám přítele, teď už 13 měsíců, je o 4 roky mladší, ale tohle není to, o čem bych chtěla mluvit, spíš jenom tak na dokreslení situace :)) Problémy ve vztahu veškeré žádné (musím zaklepat). Prostě jenom ten sex není to, co by měl být. Prvním 8 měsíců jsme neměli problémy, sex probíhal několikrát denně, pak týdně, prostě normální vývoj. Jenže teď je to katastrofa. Je to z mojí strany, nemám na to chuť i když s tímhle jsem nikdy problémy neměla, prostě radší si čtu nebo jdu spát ale hlavně ne sex. Nevím čím to je, ale štve mě to, protože sex mám ráda. Asi jako každá mladá holka. Hlavně mě zaráží to, že to prostě přišlo ze dne na den, hrozně nečekaně. Jeden den v pohodě a druhý den nic a od té doby nic a to už je 4 měsíce. Je mi jasné, že se frekvence časem snižuje, když už jste s někým nějakou dobu, ale že by až takhle rapidně? Taky mě napadlo, jestli to nemůže být hormonální antikoncepcí, kterou už rok užívám? Je tady někdo s podobným problémem?
Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tux*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Neobjevil se u vás nějaký problém, byť sebedrobnější? To je asi nejčastější příčinou. Nebo i jakýkoliv další zdroj stresu. Jinak se některým stává, že po HA se značně sníží sexuální apetit. Po roce je to sice zvláštní, ale být tebou, zkusil bych na nějakoud dobu (asi tak dva měsíce) HA vynechat a použít jinou antikoncepci. Hodně štěstí a ať vám to i nadále klape

dave*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Hlavne se nenechej do niceho nutit. A co si takhle udelat nejakej krasnej vikend, nekdy pomuze i zmena prostredi... A hlavne se nebat, zacit o tom mluvit, nez se to stane jeste vetsim problemem. Hodne stesti ...

quido
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mšla bys brát ohled na partnera a občas mu to třeba udělat rukou nebo pusou.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
hany- Tak u mě to bylo to samé ale, já měla syna tak že jsem se věnovala jemu.Muj partner totiž nebyl na sex, tím mě odradil od všeho.Ted po rozvodu mám přítele snažím se mu vyhovět i to co jsem nikdy nedělala ale jesli chceš si udržet partnera musíš sama jít do toho nebo ti uteče jistě bude hledat nahrádu na to velice si dej pozor.Dneska najít partnera kerý ti vyhovuje je velice složité*stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]