Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyšetření na neurochirurgii

Od: atrama® odpovědí: 6 změna:

Je tu někdo, kdo absolvoval vyšetření na ambulantní neurochirurgii ve Fakultní nemocnici? Čeká mě nějaké další vyšetření, nebo to bude jen konzultace? Je to kvůli páteři, má se rozhodovat o operaci, nebo další neoperační léčbě, prostě co se mnou dál... CT, MR, EMG, rentgen, vše mám sebou. Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Pokusím se odpovědět z praxe. Ať jsem si donesla jakékoliv výsledky pořízené mimo Fakultní nemocnici, tak se lékaři na to tvářili jak na noviny. Nevěřili ničemu, co si nepořídili sami. Z ambulance jsem měla jít na lůžkovou část a absolvovat veškerá vyšetření znovu - odhad 3 týdny. To jsem odmítla a na jednotlivá vyšetření jsem dojížděla. Trvalo to 4 měsíce, vždy dluouhé objednací doby mezi jednotlivými vyšetření, 3 x návštěva ambulance a závěrem zjistili, že vyšetření z jiné nemocnice jsou shodná , nálezy potvrdili a operace nepřipadá v úvahu. Odeslali mě zpět ke svému lékaři.

Nechci vás strašit ... na všechno se 3 x zeptejte, raději dojíždějte ( já to měla 100km) ... držím palečky. Třeba opravdu jedete jen na konzultaci.

hodnocení

Děkuji Vám, moc jste mě nepotěšila. Také z toho mám pocit, že to bude podobné. Už tím, že se tam neobjednává a jede se na blink, ale určitě prý vezmou...no jsem na to zvědavá, mám to také hodně daleko, zatím děkuji.

pt®

"atramko", budu držet palečky a přeju hlavně pevné zdravíčko.*placni* - pt

hodnocení

Pt, moc děkuji, už to nikdy nebude jako za mlada...*slunce*

hodnocení

0x

Byl sem na Neurochirurgii v Hradci Králové jednou. Je to už přes 5 let.

Po objednání neuroložky z okresního špitálu sem tam asi po 2 měsících jel se všema lejstrama a z rentgénu a magnetický rezonance doktorka ,,lehce" poznala nárůstky na páteři, vyhřezlý plotýnky, skoliózu a já už nevím co všechno. Řekla mi že operace dřív než mi bude 50 nepřipadá v úvahu. Napsali mi výsledek a po 2 měsících sem dostal ČID.

cobrak*
hodnocení

0x

Proč Vás tam kdo poslal? Říkáte další vyšetření - už jste na nějakém byl? Proč? Úraz?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]