Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řekla jsem něco co neměla

Od: srdicko* odpovědí: 5 změna:

Prosím poradíte mi někdo?V mojí třídě je jeden kluk který se mi moc líbí a já jemu,ale začaly se do toho plést holky které vůbec neměly.Chtěly abych si s ním promluvila a tak za ním zašly a řekly mu že s ním chci mluvit.Psychicky jsem to nezvládla a rozbrečela se.Nakonec mě mé 2 hodně dobré kamarádky uklidnily a já si s ním promluvola.Řekl mi že se mu líbím a že by chtěl ale raději počkat do 15 než bychom hned ted spolu chodili,já byla štastná že se mu taky líbím ale holky se do toho pletly dál a chtěly vědět co on na to..nejdříve jsem jim asi 5 dní nic neříkala ale pa jsem jenom těm 4 kterým opravdu věřím řekla že chce počkat do 15.Najednou se proti němu tak trochu všechny spikly a začaly na ěnho nadávat že je debilní hajzl at se na něho vykašlu že je prostě blbý,neví co dělá atd. no tak my jsem si spolu psali ještě na fb dále o našem vztahu a jednou jsem se prostě zmínila kamarádkám že nechci tak dlouho čekat už jen kvuli tomu že se známe více než 2 roky a nechci ho prostě třeba nějak zkjlamat že bych si někoho našla atd. Zqačaly mi ještě více vsugérovávat at ho prostě pošlu do háje a já že ne.A ony pořád jo je to dementní hajzl,děcko malé zozmazlené a nadávaly na něho ještě víc...No a já mu včera řekla že si myslím že by nám to spolu neklapalo a že jsme každý jiný :( ..Jenže ted toho strašně lituji a poznala jsem na něm že i on je trohu zklamaný..Sice to na sobě nedal slovy moc znát ale prostě vím že jsem to neměla dělat.Ty kamarádky mi tak oblbly hlavu že až ted jsem si uvědomila jak jsem byla blbá že jsem mu vůbec něco takového řekla :( Prosím poradte mi co mám udělat abych si ho nějak získala zpátky a prostě on poznal že jsem to nemyslela vážně a že to jsem prostě nebyla já...Děkuji moc předem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

co radit? Tady vidíš, co dovede pomluva.

Zajdi za ním a řekni mu úplně normálně, že ho holky pomluvily a že ty si myslíš, že to není pravda.

srdicko*
hodnocení

Jenže já nevím jak mu mám vysvětlit to ze včerejška když jsem mu řekla že by to mezi námi neměla cenu :( Za normálních okolností bych mu to vubec neřekla ale ony mi to tak pořád vsugerovávaly do hlavy až se stalo tohle a mě to ted strašně mrzí :(

Srdíčko, nejdříve si ujasni, zda se chceš chovat dle toho, co sama cítíš, nebo dle toho, co chtějí a říkají kamarádky. Pokud se necháš ovlivňovat názory druhých a podle toho potom jednáš s lidmi, pak Ti to nepřinese nic dobrého a tomu věř. Když jsi něco dokázala pokazit, pak to jistě dokážeš i sama napravit. Nesváděj nic na druhé, za své činy jsi odpovědná je Ty sama. Buď Ti na chlapci záleží a líbí se Ti a pak mu to přiznej, nebo se řiď tím, co Ti napovídají holky, ale potom to na ně nesváděj. Nemáš dobré kamarádky, když Ti nepřejí mít vztah s tím, kdo se Ti líbí. Asi Ti závidí a proto ho pomlouvají a shazují před Tebou, to Tě nenapadlo? Nepřejí Ti ho a Ty jsi to, bohužel, neprokoukla a zachovala ses nerozumně. Prostě to chlapci vysvětli, že ses unáhlila a nemyslela to tak.

srdicko*
hodnocení

Děkuji vám a rozhodně se chci řídit sebou :)

iz*

Srdíčko, je dobře, že se chceš řídit sama sebou a svými názory.

Tak se podle toho chovej.

A zvaž, jestli bys neměla přehodnotit i vztah ke svým "kamarádkám". Podle mne to nejsou kamarádky pro tebe (správná kamarádka by tě naopak podpořila).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]