Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing v pupíku

Od: michaleamiska odpovědí: 6 změna:

Ahoj všichni,

k narozeninám bych si chtěla nechat udělat piercing do pupíku, ale hrozně se bojim té bolesti a hlavně jehly (panická hrůza z jehel). Před skoro třemi týdny jsem si nechala od kámoščiný sestry nechat NASTŘELIT tragus. A vůbec mě to nebolelo. A to jsem velká citlivka. Tak jestli tady někdo z vás má zkušenosti s piercingem v pupiku. Bolel vás? Hojil se vám dobře?

Děkuji za každý komentář... :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Nech si to udělat od profesionála a né někde v "garáži". To je má rada. Rádoby amatéři, se mohou trefit špatně...

michaleamiska
hodnocení

Ano, ani o ničem jiném neuvažuji. Ale i když vím že mi to udělá profesionál tak ztoho mám hrozný strach. :D

martinaa*
hodnocení

0x

I od profíka to může hnisat. Ne proto, že je to špatně píchnuté, ale proto, že tvé tělo piercing nemusí přijmout, nebo zrovna v tomto bodě to není dobré. Znám lidi, co je to bolelo dva dny, a taky takové, co jim hnisala rána půl roku a dnes mají v pupíku viditelnou jizvu. Záleží na tobě, osobně jsem tetovaná, ale do piercingu bych nešla...

doplněno 11.03.13 20:32:

Jo, piercing v puse opravdu ohrožuje sklovinu, to má máma pravdu. Nicméně zastávám názor, že jedno propíchnutí stačí;) Když je někdo propíchaný jak jehelníček, není to ani in, ani pěkné:) Stejně, jako když je někdo potetovaný na půlce těla:)

michaleamiska
hodnocení

Ano, tetování mám od táty slíbený k narozeninám až mi bude 17 :P. A teď zatím chci piercing, jak jsem psala před skoro třemi týdny jsem si nechala nastřelit tragus a vůbec mě to nebolelo. Teď přemýšlím o pupíku a o jazyku. Jazyk mi nechce máma povolit že by se mi akorát poničily zuby ale proti pupíku nic nemá tak asi půjdu do toho pupiku :D

hodnocení

0x

Mám piercing v pupíku a nebolel mě vůbec(samozřejmě od profesionála ) každý má ale bolestivost jinou,takže v tomhle se radit asi nedá.Oni takovými kleštěmi chytí kůži a tím jak se zmačkne,tak to není skoro cítit.Jinak se mi hojil dobře,koupila jsem podle rady v lékárně nějaká přípravek na čištění té rány(asi líh) a pár dní,možná týdnů jsem to důkladně čistila.Ze začátku vícekrát denně.Mám ho již asi 7 let i v obočí a vše je v pohodě.

kaachorra*
hodnocení

0x

AHoj, taky mám už asi 5 let piercing v pupíku, od profíka v tattoo studiu, propíchnutí se dfá vydržet, až poté to trochu bolelo, ale bohužel sem si to léčila skoro rok, framikoinem a podobně... ale jediné co mi pak pomohlo, někdo mi to poradil... sůl z mrtvého moře pár krystalků rozpustit ve vodě a potírat vatovou tyčinkou, nechat si to třeba v koupelně a vždy když tam půjdeš si to potřít.. Teď je to ok... není vidět, že bych takový problém vůbec někdy měla..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]