Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém erekce po ztrátě zaměstnání

Od: pavelka777 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Je mi 58let. Nemám problém před milováním se vzrušením atd. Ale nastal problém z mé strany že jsem stratil práci a dosti se mne to dotklo. Chtěl jsem se milovat s přítelkyní ale když ktomu mělo dojít nebyl jsem schopen se vzrušit a milovat se sní. Kde je chyba jak to napravit z mé strany?atd. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, jak je zde již správně uvedeno, tak zdravotní problém to nebude. Je to nějaký blok. A snad normální ženská to dokáže pochopit, zvláště, když si o tom s ní promluvíte. Muž není stroj na milování a časem se to zase zlepší. A snad každý muž o tom ví své (jenom o tom nemluví, protože se stydí).

Tak hlavu vzhůru (a nejen tu hlavu). Zdravím!

hodnocení

3x

Dobrý den. Myslím, že na vině je Vaše psychika. Stres, obavy, úzkost, starosti...To vše se na tom podepisujete. Ztráta zaměstnání se na Vás podepsala hodně citlivě a myslím, že to s tím má souvislost. Zkuste rexovat, přijít na jiné myšlenky, odreagovat se zkrátka a dostat se zase do lepší psychické pohody. Doporučovala bych i otevřeně si o tom promluvit s partnerkou, aby věděla, co se děje a netápala. A nehledala třeba problémy někde jinde. Chce to trpělivost a citlivý přístup z obou stran. Hlavně nepropadejte pocitu méněcennosti. To se může stát každému. Jen můj názor, Vám přeji brzké zlepšení situace a vše dobré.

fribble*
hodnocení

3x

Jak píšete, jde spíš o psychickou záležitost než o zdrav. problém. Časem se to upraví, ale po přechodnou dobu bych se nebál tomu pro klid doma pomoci i pilulkou, ale asi bych to partnerce netajil, ať nejste ve stresu ještě víc.

miguel*

Přesně tak, z vlastní zkušenosti můžu vřele doporčit clavin. Nejen že je moje erekce mnohem pevnější, ale díky němu už nemám strach ze selhání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]