Nejste přihlášen/a.
navštěvuji střední školu, jsem v posledním ročníku a celkem často si prohodím pohledy se zdejší třeťačkou, kterou sice neznám, ale viditelně prokazuje zájem vícero způsoby (výměna pohledů, "náhodné" setkání při cestě z jídelny do školy-bohužel zde jdu vždy s kámošem/kami...)
V kroku k jejímu oslovení mi však brání to, že vím od kámoše, že je již půl roku ve vztahu, takže vůbec tedy netuším jestli se do toho pouštět a jakým způsobem ji případně např. na procházku pozvat?
Uvítám jakékoliv rady
Prostě se od kámoše odděl a zeptej se, zda by se s tebou nešla projít nebo jestli by nešla třeba do čajovny/na kafe/zmrzlinu apod. To, že po tobě kouká, jestě neznamená nic vážnějšího (jsem šťastně zadaná a na pěkného chlapa se taky ráda podívám
). Pokud řekne, že ne, že je zadaná nebo se jí nechce, aspoň jsi to zkusil a nemusíš litovat. Pokud s tebou půjde, zbytek už bude na tobě. Jen pozor na to - lezeš do zelí někomu jinému, což může skončit taky pořádnou přesdržkou, případě se za půl roku holce zalíbí zase jiný kluk a ten odkopnutý budeš pro změnu ty.
Zkus vytipovat chvilku, kdy bude sama - ve škole, na obědě... přece nemá 24h denně za zadkem kamarádku
Ahoj. Nejhorší je o seznamování s holkama moc přemýšlet. TO je běžný problém chytrých kluků. Domýšlí to do důsledků. Nejlepší je přitom být upřímný a moc to neřešit.
Zkus prostě: "Ahoj, nechci jen na tebe pořád jen tak koukat, tak se tě jdu alespon zeptat, jak se máš". ... Jestli tam něco jiskřilo a není to upjatá kravka, tak se začne bavit.
Začni se s ní bavit jako kamarád. Třeba ji nejdříve vytáhni někam ve vícero lidech. Hodná zadaná holka ti těžko kývne na něco, co vypadá jako rande, když tě ani nezná. Ale kamarádky se rád baví skoro každý.
doplněno 09.04.13 17:28:Takže ji klidně někam pozvi i se svými i s jejími kamarády. poznejte se. Pak už půjde jakýkoli kontakt snáz. Nesnaž se ji hned sbalit, ale poznat.
doplněno 09.04.13 18:20: Jak myslíš
Jen doporučuji popřemýšlet o kvalitách dívky, která je zadaná, ale očividně (dle tvých slov) jeví zájem o tebe - chlapce, kterého nezná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.