Nejste přihlášen/a.
Byla jsem už po několikáte darovat krev, ale tentokrát mě nevzali- nedostatek krevního barviva. Chtěla bych se zeptat, určitě s tím máte někdo zkušenosti. Co můžou být příčiny? Četla jsem si různé články, ale nenapadá mě nic moc co by se u mě od minulého odběru změnilo... akorát, začala jsem běhat a jsem poslední dobou docela ve stresu... jinak mě nic nenapadá. Můžu to být třeba tím? Díky za nápady, tipy a rady jak tomu příště předejít
Také to v k tomu všemu může být nedostatek železa - takže jíst vše zelené /saláty. papriky .../
Divím se ,že vám to tam neřekli- asi jste se neptala.?
Jaký je rozdíl mezi potravinovými doplňky, železem? To všechno v tabletách. Žádný, železo v tabletách, to není žádná chemie. Dobře věděli, proč vám to dávají. Je docela možné, že je chyba v metabolismu, že si tělo nedokáže vytáhnout to, co je potřebné. Neměla jste silnou menstruaci. Ta dokáže udělat také svoje! A ty železité tablety berte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.