Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Každý na ÚP musí chodit na poštu?

Od: bezprace odpovědí: 5 změna:

Když se zaregistruji na ÚP, budu muset chodit 2x týdně se hlásit na poštu? Nedělám načerno, jen by mi to kolidovalo s dvěmi dovolenými. Slyšela jsem, že na poštu musí docházet jen ti, co jsou na ÚP už dlouho.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

3x

Ne, ne, na poštu chodí jen vybrané ovečky - delší dobu bez práce, nějaký vroubek na ÚP, ale i náhodný výběr uchazeče.

iz*
hodnocení

3x

Každý, koho pracovníci ÚP vyberou - z těch, kdo jsou na ÚP evidováni déle než dva měsíce.

V době evidence na ÚP jste povinna poskytovat ÚP potřebnou součinnost (nejezdit na dovolené). Na dobu dovolené klidně můžete evidenci přerušit a po skončení se znovu zaevidovat. (Zdravotní pojištění byste hradila pouze v případě, že byste v evidenci nebyla po celý měsíc.)

doplněno 11.03.13 09:47:

Zrušena byla (podle mne ale pouze dočasně) veřejná služba.

hodnocení

0x

A není to už zrušený? Jsem někde četl...

luca77
hodnocení

0x

Nějaká větší "buzerace" je určitě jen pro problémovější jedince. Jsem na ÚP 10 měsíců, před tím 10 let v kuse v práci. Úřednice je vždy velmi milá, v kanceláři strávím pár minutek, jen se mě zaptá, jak jde hledání, spíš poklábosíme o tom, že je to v dnešní době fakt těžké a napíše mě znovu za ca 6-8 týdnů. Jinak pokud Vy neděláte problémy, jde se s nimi v klidu domluvit. Schůzka mi kolidovala s termínem svatby kamarádky, tak jsem jí v klidu zavolala 2 týdny předem a požádala o přeložení schůzky s tím, že kamarádka se vdává, mám to k ní 200km tak chci jet s ostatními autem, abych nemusela pak po vlastní ose. Bez potíží jsme si dohodly jiný termín. Na poštu nechodím, jen na příslušný ÚP.

bezprace
hodnocení

Děkuji za přesné a detailní odpovědi! A přeji nám všem, aby bylo více pracovních míst a aby co nejvíce lidí mohlo dělat to, co by je bavilo :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]