Nejste přihlášen/a.
Mám (já 17let) poměrně krátce přítele (17) s kterým jsem opravdu spokojená... Jediné, co bych chtěla změnit, je, aby byl trochu dominantnější co se fyzického kontaktu týče. Mám potřebu být v sexu spíš submisivní a tohle mi na našem vztahu prostě chybí. On je něžnej, nemyslí jen a sebe, vcelku šikula, ale prostě takovej ťunťa...
Je mladej, ne moc zkušenej a tak jsem si říkala, že ho budu trochu podporovat v tom, aby si víc věřil... Co ale dál? Jak si v tomhle ohledu vychovat dominantnějšího kluka?
Zdravím Lucko.Poněkud zvláštní dotaz...Je obvyklé se ptát,jak vychovat řádně potomka,jak vychovat dobře psa,atd.,ale chlapce?:DDomnívám se,že dominantnost je již vrozená,ať už se to týká jakéhokoliv spektra,tudíž převýchova bude zřejmě zbytečná:D
Dík za rady... no to s tím rozerváním noční košilky a "chovej se jako zvíře" :D mi momentálně příjde asi nejpoužitenější... Ostatně, třeba se mu to zalíbí Nevím, jestli nějaká naše spoečná debata v tomhle pomůže - dominantnějšího to z něj asi neudělá... ale zkusím to.
Ahoj, sem na tom uplně stejně jako ty a wím že w twym wěku pro mě bylo ještě docela dost těžké o tom mluwit a říct tehdejšímu partnerowi co přesně bych si přála.. ale pozdeji sem zjistila že to nebylo třeba když sem se konečne odwážila a řekla si o to, uplně mu zasvítili oči a začal se snažit být na mě takowej jak já řikám "zlej" do tý doby byl taky něžnej a až moc přítulnej. Jasně že mu to ze začátku nepřipadalo uplně přirozený, ale chce to čas a trening.. Ať ti nejdřív třeba jenom spoutá ruce, při poloze zezadu ať tě trošku poplácá přes zadeček.. Když se mu to nebude líbit může kdykoli přestat. Abych řekla prawdu tak s takowým sem se ještě nesetkala. Když mu dáš jasně najewo jak moc se ti to líbí a jestli jemu na tobě oprawdu záleží, tak se bude snažit dělat wšechno pro to aby tě uspokojil.. Wšechno je hlawně o komunikaci..
no já bych vám radil být trochu opatrnější s nějakými výzvami : Chovej se jak zvíře. Trhej. atd.
Jednak je to ještě kluk.
Za druhé, může se mu to příčit. Možná po něm chcete věc, která neodpovídá jeho naturelu.
Za třetí, dejte pozor ať ho nevyplašíte. Jsme znal jednu, která chtěla silou kousat do bradavek, jinak ten orgáč neměla. Můžu vám říct, že pokud nejste sadista, pak k sexu s někým takovým přistupujete s velkými obavami.
Za čtvrté, dejte pozor ať v něm to zvíře neprobudíte. Může se vám vymknout z ruky a on bude chtít věci, které se příčí vám.
Tak mnoho zdaru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.