Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prosím poraďte mi jak dál

Od: marrti odpovědí: 3 změna:

Aby jste věděli o co jde,musím to napsat delší,asi mám v životě smůlu,vždycky si někde nadělám dluhy:( ,když už to vypadá,že to bude lepší tak se zase něco naskytne,vždycky jsem chtěla nějakou pěknou práci,tak jsem se pustila do podnikání,jenže nepokryje mi to ani náklady a tak jsem zase mínus,bohužel nemůžu nikomu říct,kdo by mi pomohl,jenže to není vše,tEď jsem k tomu už 3tí měsíc těhotná a přítel s kterým se štěkáme my řekl slušně,že ho to nezajímá a ať se nejlépe seberu a odstěhuju se,jenže kam můj otec je nervní a ten by to nezvládl,přítel mi pořád něco vyčítá a já bych ráda něco udělala,ale co?Do práce mě nevezmou,na byt nemám a prostě už nevím co mám dělat,jít na potrat,bylo by to asi nejjednoduší,ale asi bych to nedokázala a ani nechci,vím,že si za většinu můžu jen a jen sama a vždycky nějaký průser udělám,ale moc Vás prosím zkuste mi poradit co mám dělat.Je mi 25let a asi jsem si ten život pěkně zavařila:((((((( předem moc děkuji za názory

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Marti, není to jenom smůla, ale i trochu nezodpovědnost. Ale ... kdo v tomto věku neudělal nějaký průser, jak říkáte a nebo si něco nezavařil. Někdo holt má svou rodinu, která mu z těch průšvihů pomáhá a ono je potřeba podat pomocou ruku, ať si říká kdo chce co chce. Přestaňte se s přítelem štěkat, když čekáte rodinu. Zkuste to s ním ještě jednou probrat, jak si to představuje dál. Když o dítě nestojí, je to smutné, ale není to konec světa. Jsou i azylové domy pro matky s dětmi. Možná by to pro začátek něco vyřešilo. A co Vaši? Někdy může pomoci i babička s dědou. Zkuste to popořádku a určitě Vám někdo pomocnou ruku podá, věřím tomu. I když jste něco v životě nezvládla, máte snahu to řešit a žádáte o radu a to je dobré. Moc držím palce, ať se to podaří vyřešit - hlavně pro Vás a děcko zázemí. Dobrou noc!

Ještě jednu radu: zkuste zajít na městský úřad a poptejte se, zda nemají nějaký malý byteček. Někde jsou tak zv. sociální byty. Také si zajděte na sociálku a informujte se, s čím můžete počítat, když budete mít děcko. Ani přítel Vás nemůže jen tak odstrčit. Měl by se finančně podílet na nákupu výbavičky a třeba i přispívat na Vás, pokud nebude zpochybňovat otcovství. Pak by se to protáhlo.

rudin*
hodnocení

0x

Pracuji jako policista a teď jsem měl jednu paní, která se chtěla zabít, že neměla co dát jíst dětem. Bylo to tak flustrující, neboť sám má malou holčičku a nedovedu si představit, že bych jí neměl co dát. Tak jsem oslovil OSPOD a řekl jim co paní chtěla udělat, a že by tedy konečně meli začít něco dělat. Byla na sociálce a všude prosila a odevšad jí vyhodili. Tam jsem jí pomohl a paní dnes žije a mě to velice těší. Je to těžká doba a lidi se vůbec nemají rádi a když někoho vidí leže, tak ho překročí a jdou dál. Nebylo to tady takové jako dnes. Je mi Vás líto a přeji Vám takového muže jako jsem já:) Myji nádobí, utírám prach, uklízím a vůbec se za to nestydím. Ať si o mě myslí kdo chce co chce, ale já své ženě pomáhám jak jen to jde.

marrti
hodnocení

Děkuji Vám za názor,jste opravdu asi skvělý chlap,Vaše paní musí být šťastná a asi máte pravdu,že bych měla uvažovat o vhodnějším otci a ne o tom,co mě kvůli tomu,že jsem víc podrážděná a místo toho aby mi pomohl,mě nějak uklidnit tak se akorát vytočí.Mějte se moc hezky a ještě jednou děkuji Martina krásně Vánoce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]