Nejste přihlášen/a.
Aby jste věděli o co jde,musím to napsat delší,asi mám v životě smůlu,vždycky si někde nadělám dluhy ,když už to vypadá,že to bude lepší tak se zase něco naskytne,vždycky jsem chtěla nějakou pěknou práci,tak jsem se pustila do podnikání,jenže nepokryje mi to ani náklady a tak jsem zase mínus,bohužel nemůžu nikomu říct,kdo by mi pomohl,jenže to není vše,tEď jsem k tomu už 3tí měsíc těhotná a přítel s kterým se štěkáme my řekl slušně,že ho to nezajímá a ať se nejlépe seberu a odstěhuju se,jenže kam můj otec je nervní a ten by to nezvládl,přítel mi pořád něco vyčítá a já bych ráda něco udělala,ale co?Do práce mě nevezmou,na byt nemám a prostě už nevím co mám dělat,jít na potrat,bylo by to asi nejjednoduší,ale asi bych to nedokázala a ani nechci,vím,že si za většinu můžu jen a jen sama a vždycky nějaký průser udělám,ale moc Vás prosím zkuste mi poradit co mám dělat.Je mi 25let a asi jsem si ten život pěkně zavařila
(((((( předem moc děkuji za názory
Marti, není to jenom smůla, ale i trochu nezodpovědnost. Ale ... kdo v tomto věku neudělal nějaký průser, jak říkáte a nebo si něco nezavařil. Někdo holt má svou rodinu, která mu z těch průšvihů pomáhá a ono je potřeba podat pomocou ruku, ať si říká kdo chce co chce. Přestaňte se s přítelem štěkat, když čekáte rodinu. Zkuste to s ním ještě jednou probrat, jak si to představuje dál. Když o dítě nestojí, je to smutné, ale není to konec světa. Jsou i azylové domy pro matky s dětmi. Možná by to pro začátek něco vyřešilo. A co Vaši? Někdy může pomoci i babička s dědou. Zkuste to popořádku a určitě Vám někdo pomocnou ruku podá, věřím tomu. I když jste něco v životě nezvládla, máte snahu to řešit a žádáte o radu a to je dobré. Moc držím palce, ať se to podaří vyřešit - hlavně pro Vás a děcko zázemí. Dobrou noc!
Ještě jednu radu: zkuste zajít na městský úřad a poptejte se, zda nemají nějaký malý byteček. Někde jsou tak zv. sociální byty. Také si zajděte na sociálku a informujte se, s čím můžete počítat, když budete mít děcko. Ani přítel Vás nemůže jen tak odstrčit. Měl by se finančně podílet na nákupu výbavičky a třeba i přispívat na Vás, pokud nebude zpochybňovat otcovství. Pak by se to protáhlo.
Pracuji jako policista a teď jsem měl jednu paní, která se chtěla zabít, že neměla co dát jíst dětem. Bylo to tak flustrující, neboť sám má malou holčičku a nedovedu si představit, že bych jí neměl co dát. Tak jsem oslovil OSPOD a řekl jim co paní chtěla udělat, a že by tedy konečně meli začít něco dělat. Byla na sociálce a všude prosila a odevšad jí vyhodili. Tam jsem jí pomohl a paní dnes žije a mě to velice těší. Je to těžká doba a lidi se vůbec nemají rádi a když někoho vidí leže, tak ho překročí a jdou dál. Nebylo to tady takové jako dnes. Je mi Vás líto a přeji Vám takového muže jako jsem já Myji nádobí, utírám prach, uklízím a vůbec se za to nestydím. Ať si o mě myslí kdo chce co chce, ale já své ženě pomáhám jak jen to jde.
Děkuji Vám za názor,jste opravdu asi skvělý chlap,Vaše paní musí být šťastná a asi máte pravdu,že bych měla uvažovat o vhodnějším otci a ne o tom,co mě kvůli tomu,že jsem víc podrážděná a místo toho aby mi pomohl,mě nějak uklidnit tak se akorát vytočí.Mějte se moc hezky a ještě jednou děkuji Martina krásně Vánoce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.