Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
je mi 19 let a jsem MtF, všechno co mne bavilo s dospíváním odcházelo a co zůstalo, tak také ubývají možnosti (Filmy a podobně, bude zmíněno dále).
Nepiji, nekouřím, lidí se celkem straním, mám strach z reakce okolí, mám problém s komunikací, stydím se...
Zajímalo by mne hlavně, jak se mám zabavit, ještě pořád dělám střední školu, bydlím ještě u rodiny a nevím jak dál, hlavně jak přečkat čas, protože co baví ostatní, nemohu, nebo nechci s nimi dělat, prostě nezapadám. Chodím na školu kde jsou samí hoši, protože v době výběru střední školy sice moje odlišnost trochu cítit byla, ale bohužel.. nevidím dopředu. Co se tím snažím říci je to, že neznám nikoho s kým si mohu normálně popovídat, nějak se bavit a tak podobně.
Jediné co mne v aktuální době baví, je sledování filmů a seriálů (a nejčastěji s mojí MtF tématikou) ovšem ty za ty léta už mám okoukané a tak nevím co mám dělat, dochází to do takové míry, že si klidně na několik hodin lehnu do postele a přemýšlím, protože nemám co jiného dělat, obvzláště něco "nenápadného" co mohu dělat když je rodina doma, když jsem tu jen já, je to alespoň částečně lepší (mohu si zpívat :D )...
Ocením jakoukoliv radu, připomínku... možná i kritku. Zajímá mne též, jak v životě pokračovat dále, vzhledem k mému věku a ostýchavosti se moc v "dospělém světě" nevyznám a nevím co mám dělat. Ocením též pokud někoho napadne nějaký film, seriál či anime co není tak známý (známější mám, jak bylo již výše zmíněno okoukáno), ať se mohu alespoň na nějakou dobu zase zabavit.
Děkuji.
Znám to jen jako Male to Female (tj. chlap, který se nechává přeoperovat na ženu). Transsexuál.
doplněno 09.03.13 16:34:Jinak doporučuji přidat se k nějaké komunitě (jsou různé kluby atd.) - ať už trans, tak třeba i skládání vláčků. Prostě - když tě něco baví, tak si najdi další lidi, které to taky baví a dělej to s nimi. Jsou různé filmové kluby atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.