Nejste přihlášen/a.
Zřejmě jsi tak znuděná a otrávená, že se ti nic nechce. Před časem jsem to měla taky.
Jdi ven, na sluníčko, do přírody. Poslouchej místo hudby ptáky a stromy, jak šumí. Nebo jdi mezi lidi, zasportuj si. Sport vyplavuje do těla endorfiny, díky kterým se budeš cítit lépe. Zalezení pod deku a sebelitování za tebe nic nevyřeší.
doplněno 08.03.13 20:06: Tak si holt udělej sluníčko doma - pořádně rozsviť pokoj, udělej si v něm jarní úklid - budeš mít pocit z pěkně uklizeného pokoje, nalakuj nehty, pusť veselý film... A sportovat se dá, i když venku prší.
nepálí Vás dobré bydlo?Víte kolik neštěstí a bolesti je na světě a lidi co v tom žijí mají stále naději a chuť žít? Najděte si koníček,smysl života,zajděte do přírody,do lesa,mezi děti do školky,pomáhejte těm co to potřebují a uvidíte že nejste na světě sama a nic není tak černé jak vypadá.Mějte radost ze života.
doplněno 08.03.13 19:38:nebo si vymažte hard disk láhví dobrého vína...taky to pomáhá.
Víno pít ještě nemůžu :D Radost ze života se snažím mít ale nejsem si jistá ale je to možná tím že moje kamarádka má ted velké problémy a já ji nedokážu pomoct,štve mě to tak ji utěšuji ale na mě asi ta její nálada spadla taky.Jsem rozená optimistka,ale že se z té nálady nedokážu dostat,to nechápu.Ale sport rozhodně vyzkouším-nevíte co pomáhá nejvíce,?Joga,aerobik,zumba,posilování...?Děkuji jinak moc za vaši odpověd.
Já spíš než sebe lituju tu kamarádku.Myslela jsem že se takto odreaguji,ale asi máte pravdu.Ale také moc děkuji
Přestaň litovt sebe i kamarádku! Radši si s ní promluv a snažte se spolu přijít na to, co/jak byste mohly změnit.
PS: S čokoládou v posteli? To se zde za chvíli budeš ptát, jak zhubnout ...
doplněno 08.03.13 21:19:Hele, přestaň si hrát a porušovat zdejší pravidla (měla´s pokračovat v původním dotazu)!
Já to s ní řeším už asi 3 měsíce,snažím se ji utěšovat,je to vážné-daly jsmne tu věc i s vědomím jejich rodičů na policii ale ta to odmítá řešit.Svěřily jsme se i naší učitelce občanky ale ona se pořád utápí v těch nejhorších myšlenkách a já nevím jak jí mám pomoct.V poslední době mám pocit že jakmile příjdu do školy a jsem štatsná ona hned ke mně příjde a začne mě pomalu depta.Já to respektuju snažím se ji rozveselit jenže místoi toho i ona mě zničí náladu a já nevím co s tím dělat.Hubnout,?Ne to asi ne :D s čokoládou se snažím s mírou a navíc každý večer minimálně půl hodiny posiluji a jeden krát týdně si jdu zaběhat nebo tak něco..A tím půvdním dorazem?To se omlouvám ale opravdu nevím jak to myslíte..Myslím že je to stále k tématu.
Takhle podobně může začínat maniodepresivní psychóza (a to bych Vám fakt nepřál). Pokud to nepřejde, nebo se to bude opakovat, někomu se s tím svěřte. Když se to rozjede, není to žádná sranda.
Je nutné přijít na jiné myšlenky. Co takhle si něco přečíst? Nějakou klasickou knihu? Vzít kolo a vyrazit ven? Sedět doma a utápět se v nepříjemných myšlenkách, to vede akorát na PL.
No...kéž by vše bylo tak jednoduché že bych mohla na to zapomenout..Knihy jsem během 2 dnu přečetla už 3,na kolo je ted podle mě škaredé počasí,ale nepříjemné myšlenky jsou fakt hnusné tak nevím... I tak děkuji za radu.
milé děvče , je tolik možností jak si zlepšit náladu a mít radost z toho že se mnou byl někdo štastný.Jaký máš vztah ke psům a kočičkám? Jdi do nejbližšího útulku , pomazli se s pejskama nebo s nima jednotlivě běž na procházku. UVidíš jak budou vděčný že jsi si pro ně udělala čas a tobě to změní náladu k lepšímu. Jestli máte zahradu , tak tam už je možné hrabat staré listí a jiné nepořádky. Srovnej si fotografie podle let, nebo udělej něco pro rodiče budou překvapeny a ty budeš z toho mít radost. Je hodně možností , hlavně se neuzavírej do sebe a nepitvej se ve své mrzutosti. Nebo jdi do nemocnice , projdi si některá oddělení a začneš si vážit toho že nejsi jedna z nich. ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.