Dobry den mate nekdo zkušenosti s dukanovou dietou? , rozhodla jsem se ji drzet... zhlédla sem pár internetových stránek aha dokonce i knížku ... ale pořád tomu nerozumím rád bych vás poprosit o radu . byl by někdo tak ochotní napsal mi co mám jíst pokud si zhubnout 20 kilo a více a proste my stim nějak poradil... byla bych vám moc vděčná . děkuji moc za ochotu hezký den
dyt je to fuk jakou dietu hlavne pohybu hodne a malinke porce cca 5-7x denne, ted jsem zas zacal a uz mam 4kg dole. Potreboval jsem se dostat nutne do rifli, pac stare se rozpadly. No a uz je zapnu :D a pocitam, ze ve stredu uz v nich budu moct i dychat :D
Koloval takový vtip - inzerát nabízel za 20 Kč dopisem radu, jak zaručeně zhubnout. V dopise posílal jediné slovo - nežer
Ale vážně - do práce autem, celý den sedět, popíjet kafíčko, jíst sladkosti, uzeniny a potom začít se zázračnou dietou na zhubnutí, to je blbost která vede přímo do nemocnice. Chce to jíst rozumně, obilniny, vařenou zeleninu, libové maso, ryby, pravidelně se hýbat, nepřejídat se a žádná dieta není potřeba. Zní to moc jednoduše? Ono je to tak jednoduché. Stačí se podívat kolem sebe jak se chovají a stravují "dobře a zdravě vypadající" lidé. Ani oni svůj vzhled nemají zadarmo, musí pro něj něco pravidelně dělat. Nemůžou si dopřát každý den kilo čokolády a půl štangle salámu.
Mnoho lidi si myslí, ze obezita je z přejídání, ale ve skutečnosti je to pouze prekyseleny organismus. Tělo tyhle odpadní látky nemá kam ukládat, brání se, treba kornatění tepen, a tak tyhle kyselé produkty ukládá a obaluje do tuků. Soli a kyseliny jsou v podstatě nepropustné, vznikají zlucove a ledvinove kameny. Tahle dieta co popisujete je založená na zvýšeném příjmu bílkovin a solí, což znamená další a další okyselovani organismu, taktéž zvýšený příjem cholesterolu . Tyhle látky tělo nepotřebuje. Aby tělo fungovalo správně, potřebuje minerály, vitamíny a komplexní sacharidy. Bílkoviny v omezeném množství, stačí 0.8gramu na kilo ciste váhy. Čistá váha se počítá bez váhy tuků. 20 kg se dá relativně bezpečně shodit za tri měsíce. Při rychlejším úbytku na váze pak hrozí zdravotní problémy vzhledem k rychlému odbouravani škodlivin, je to velký nápor především na ledviny. Pokud si člověk hlídá ph moče, pak se dá hubnout i rychleji. Jídelníček by měl obsahovat čerstvé ovoce a zeleniny, celozrnné pečivo apod alespoň 5-7 jídel denně. Mohl bych poslat na email nějaké jídelníčky .
Mě to přijde celkem srozumitelné, ale držet dietu se mi moc nechce
Myslím, že nejdůležitější je jíst pravidelně 5x denně, dodržovat pitný režim a trochu se hejbat. Nemusí se do fitka, ale každej den se u něčeho trošku zapotit Jinak jíst zdravě klidně zkusit i doplňky stravy (ty neublíží) Mě se celkem osvědčil Emulips z obchůdku PorceZdraví. Dodržuji přísnější režim od ledna a mám 9 kg dole, ale hlady netrpím a jím v omezeném množství cokoliv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.