Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak snížit libido u muže

Od: vlasatec* odpovědí: 32 změna:
Zdravím, všude se píše jak zvýšit libido u ženy ale nikde se mi nepodařilo zjistit jak jej snížit u muže. Kromě studenych forté ručníků :) a sexu.
doplněno 08.03.13 17:30: Takže vážně nic? Studená sprcha a stáří?

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

3x

zabavit se,utahat,sportovat,cvičit,makat v dolech.pak Vás na to nenapadne ani pomyslet.Ale co když Vás to chytne ve 4 ráno?Pak jen rozchodit a takových 5 km po ránu,to musí být paráda...

vlasatec*
hodnocení

Včera jsem dal 950 kliků za večer myslel jsem že mi upadnou ruce a nic pořád ještě dost energie...
syfrig*

Ano driv se daval vojakum do caje BROM jak Vam tady radi spravne,ale dnes maji lepsi pripravky mrnete na netu nebo se zeptejte lekare reknete,ze chcete tu lepsi variantu BROMU *smich* a budete mit od nej...pokoj

vlasatec*
hodnocení

Strýček google říká že je to jed a to s tou vojnou fake. Lékárnu zkusim. dík
honzmalatny*

jasně že fake,nevím co poradit,ale asi lékař a bez studu říct.stejně ale myslím že odpoví že jste normální zdravý muž a chce to jen zabavit tělo a mysl a nebo nymfomanku,pak je po starostech.ale dá se to vydržet tak 14 dní.Mám to vyzkoušené...

vlasatec*
hodnocení

Zkusim ještě lékárnu, třeba nějaká bylinka pomůže. Mě jen překvapuje že todle nikdo ještě nevyřešil. Samá modra pilulka a pro mě nic...
ladaadal*

Protože na modrých pilulkách vydělávaj miliony, kdežto na opačný efekt by financovali vývoj a distribuci jen kvůli tobě - nikdo jiný o snižování nestojí.:D

honzmalatny*

já třeba ano. víte kolik rán by bylo klidnějších a v poho?Ale čekám že se to věkem uklidní.vždy říkám ženě buď ráda že to funguje a užívej dokud to jde,až to nepůjde,bude pozdě...cítím s tazatelem.:)

vlasatec*
hodnocení

Děkuju za podporu :)
ladaadal*

Tak to už jste dva. Zkuste nějakou petici, třeba se farmaceutické firmy umoudří a narvou pár milionků do něčeho vhodného pro vás.:D.

vlasatec*
08.03.13 21:23
hodnocení

:-D
takjan*

Některá antidepresiva vás zbaví libida úplně

joudic*

taktez antikoncepce :) a estrogen a progesteron, otazka je jestli mu pak neupadne, a nezustane po nem jen dira :D

zabu

vlasatec: není to fake. Opravdu se to vojákům dávalo. Nikdo to dnes nepřizná. Pokud se dobře pamatuju, vypadalo to jako kapky na kašel. Taková malá hnědá lahvička. Už se nepamatuju jak se to jmenovalo. Když jsme měli službu v kuchyni, tak jsme to sabotovali, a lili to do kanálu. V lahvičce muselo ubývat.

vlasatec*
hodnocení

a fakt to fungovalo?

nu*
hodnocení

2x

po pivu roste touha ale snižuje se schopnost realizace...pijte hodně piva...k tomu 40 cigár denně a půl kila bůčku...

vlasatec*
hodnocení

Nechci právě tu touhu, cigara jsou hnus, bucek je fajn nápad :) dík

mowla*
hodnocení

0x

Najdi si protivnou babu...*smich*

vlasatec*
hodnocení

Až tolik to nepálí :)
joudic*

*palec**smich* potvrzuju, to funguje :D

hodnocení

0x

Jak? PROČ?

vlasatec*
hodnocení

Protože chci myslet a dělat i něco jinýho :)
joudic*

tak jenom aby ti to pak jeste slo *frajer*

vlasatec*
hodnocení

Na takový problém aspoň rady existují...

jirbar*
hodnocení

0x

Počkat. Ono to přijde samo. Pak budeš jen vzpomínat (a možná litovat)

kolo*
hodnocení

0x

Přidávat do čaje brom.To prý dělali vojínům na základní službě.*smich*

perd
hodnocení

0x

Nech si od sexuologa předepsat Androcur. Funguje spolehlivě.

vlasatec*
hodnocení

Toho se zase trochu bojím, nevíte o něčem přírodním?
donovan*

Plně se ztotožňuji s vlasatcem. Zkusil jsi teda něco?

vlasatec*
hodnocení

Zkusil jsem vydržet, jakékoliv zmínky o sexu, články, fotky cokoliv ignorovat, hodně cvičit a zatím jsem v pohodě.
donovan*

Já teď do sebe cpu přes den neuroly a na noc půlku stilnoxu. Nic z toho, stále stejné. Vyzkouším tvůj recept.

Taky nechci brát nic na hormóny, je to daleko škodlivější. Když si pomyslím, že víc lidi má opačný problém,

chce se mi smát i brečet. Důvody budou u nás obou odlišné, škoda že si nemůžem napsat soukromně.

vlasatec*
hodnocení

Se zaregistruj a napiš soukromou zprávu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]