Nejste přihlášen/a.
Zdravím, podníkám na živnostenský list - na jméno, mám dotaz jde podnikat jako osvč na živňák i na název např. Stolárna prase? jedná se o to že když někde i na faktuře píšu název firmy tak píšu jméno a příjmení ale chtěl bych místo toho psát název firmy, a nechtěl bych aby jej někdo kopíroval - prostě aby ten název byl jen můj. pro příklad: chtěl bych prostě název firmy jaký mají s.r.o. třeba Poradte s.r.o., ale abych mohl podnikat na živňák. Když by to šlo musí se někde registrovat? popř kde? a kolik by to stálo?(uvedené názvy jsou jen jako příklad, omlouvám se pokud jsem někoho poškodil) Díky za odpověď
takže vpodstatě je nejjednodušší založit si sro s názvem mé firmy, uvažuji o tom již dlouho ale odrazuje mě podvojné účetnictví, jelikož si účtuji sám bylo by to asi složitý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.