Ahoj,s lidmi s kterými se znám hodně dlouho jsem v pohodě,i ukecaná,bláznivá. Pak chodim ale na nějaký sport,kde jsou lidi co znám krátce a prostě si s nima nemám co říct. Tam jsem uzavřená,tichá,hodná,směju se. Už několik lidí mi řeklo, že vypadám namyšleně. Jakmile mě ale poznali,změnili názor. Tim pádem každý kdo mě nezná si o mě myslí jaká jsem nafoukaná. Je to strašný,protože tim pádem i každý kluk. Bojim se,že si kvůli tomu ani nenajdu kluka. Strašně mě to trápí,nevim co s tim mám dělat. Já jako namyšlená jenom vypadám ale vůbec taková nejsem.
Taková je spousta lidí, nelam si s tím hlavu. V´dyť to přeci nechodí tak, že se tvým klukem okamžitě stane někdo, kdo tě nezná. Hezké vztahy začínají tak, že se ti dva nejprve trošku znají. No a když tě už bude znát, nebude si myslet, že jsi nafoukaná a na rande tě klidně pozve
Navíc když víš, jak na lidi působíš, můžeš se snažit to změnit.
Jo tak to mam podobne, taky mi narostl "nasrany preziravy oblicej" (kdyz se tvarim neutralne) :D s tim se holt neda nic delat, pripadne prebijet usmevem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.