Nejste přihlášen/a.
V teplácích do škole? To jsem šla jednou, když jsem si zašpinila jediné rifle, co nebyly ve špinavém prádle a děsně jsem se styděla. Do škole se chodí v riflích nebo kalhotech a triku. Pohodlné oblečení, ale ne tepláky. Ty si nech na tělocvik.
Tepláky jako tepláky. Když nechceš rifle, tak látkové kalhoty. Ale ne tepláky. Dej sem foto (třeba z internetu), jak vypadají.
Chce, abys vypadal slušně, a né jak ti všichni okolo, v teplákách pod zadkem.
Ale chápu, jsi v pubertě, takže tohle bereš úplně jinak. To nemyslím nijak zle, prostě to tak je.
Mikina je normální (co taky jinýho, když je zima, ale ne na bundu). K těm kalhotům... vypadají strašně, ale nejsou to takové ty obyč tepláky, takže zas takový problém to asi není. Nicméně je to opravdu strašná móda, ale proti gustu...
tepláky rozhodně nejsou blbé s tím já nesouhlasím že ne-já chodím jak kdy-někdy si vezmu legíny a tuniku,někdy triko a džíny,jindy zase halenku a sukni nebo kratasy...ale pokud na to učitelé nic nenamítají tak chod v čem se cítíš ty dobře a co ti vyhovuje...nezáleží na tom co si o tom myslí někdo ale co si o tom myslíš ty...
a jestli mamka remcá tak j iřekni v čem jednou přišla moje kamarádka :D ...ted se fakt asi pobavíš:triko(to bylo ok) ale k tomu černé punčocháče, z pod kterýc ji prusvitalo spodní prádlo-tanga ..
no...takže tepláka atd. to je oproti tomu nic a je to in
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.