Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblečení do školy

Od: thom* odpovědí: 17 změna:
v čem chodíte nejčastěji do školy?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Rifle, triko, košile?

thom*
hodnocení

ja nosím většinou mikinu,triko a teplaky místo riflí,ale máti furt remca pravě:(

V teplácích do škole? To jsem šla jednou, když jsem si zašpinila jediné rifle, co nebyly ve špinavém prádle a děsně jsem se styděla. Do škole se chodí v riflích nebo kalhotech a triku. Pohodlné oblečení, ale ne tepláky. Ty si nech na tělocvik.

thom*
hodnocení

to nejsou obyčejne teplaky ted v nich chodí hodně kámošů

Tepláky jako tepláky. Když nechceš rifle, tak látkové kalhoty. Ale ne tepláky. Dej sem foto (třeba z internetu), jak vypadají.

thom*
hodnocení

zn.stoprocent (hiphop)
thom*
hodnocení

však mikina rifle vpohodě né?
thom*
hodnocení

furt at si vemu košili a rifle,už mě to štve docela ty její narážky

Chce, abys vypadal slušně, a né jak ti všichni okolo, v teplákách pod zadkem.

Ale chápu, jsi v pubertě, takže tohle bereš úplně jinak. To nemyslím nijak zle, prostě to tak je.

thom*
hodnocení

toš jsem si vzal rifle a triko,ale zas mikina ji vytočila:d

Mikina je normální (co taky jinýho, když je zima, ale ne na bundu). K těm kalhotům... vypadají strašně, ale nejsou to takové ty obyč tepláky, takže zas takový problém to asi není. Nicméně je to opravdu strašná móda, ale proti gustu...

thom*
kamoš ten se jen smal:d jak byl u nas on totiž nosí hiphopstyl rifle,dlouhý triko a mikinu
thom*

prostě takový skejtstyl*frajer*

jdizasvymstylem
hodnocení

0x

tepláky rozhodně nejsou blbé ;) s tím já nesouhlasím že ne-já chodím jak kdy-někdy si vezmu legíny a tuniku,někdy triko a džíny,jindy zase halenku a sukni nebo kratasy...ale pokud na to učitelé nic nenamítají tak chod v čem se cítíš ty dobře a co ti vyhovuje...nezáleží na tom co si o tom myslí někdo ale co si o tom myslíš ty... ;) a jestli mamka remcá tak j iřekni v čem jednou přišla moje kamarádka :D ...ted se fakt asi pobavíš:triko(to bylo ok) ale k tomu černé punčocháče, z pod kterýc ji prusvitalo spodní prádlo-tanga ..*blee* no...takže tepláka atd. to je oproti tomu nic a je to in :)

thom*
maš pravdu,včera zas remcala,tak jsem řekl kamoši chodí taky v mikinach tak co,prý mikinu s kapucou si nos doma a ven a né do školy:d

martinaa*
hodnocení

0x

Tepláky, i kdyby za 50 000,- a desetkrát hiphopové, jsou pořád tepláky a do školy nevhodné. Je to jakási divná móda, chodit jak strašidlo.

Mikina je ale v pohodě, do té bych si kecat nenechala, pokud na ní nejsou lebky, zkřížené hnáty a není ti o osm čísel větší:)

thom*
normalní hiphop mikča;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]