Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká pošta - výzva k vyplatě pěnez

Od: tomas447* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,poslal jsem zásilku na dobírku a adresát si již před 12 dny převzal.Ale stále mi nepřišla výzva,abych si na poštu přišel vybrat peníze.Mám ještě čekat?Nebo jak se to řeší,mám na ty peníze nárok a nějak si je vymoci i bez výzvy nebo peníze propadnou?Mockrát děkuji!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Reklamujte na poště.

laybor*
hodnocení

0x

Vyplnil jste dobírkovou složenku?

Vyplnit doručenku nestačí.

xxxxxxxx
hodnocení

0x

Jak jste přišel na to, že jste poslal dobírku? Pokud jste podal správný typ složenky, tak vám platba dorazí. Zkontrolujte si ustřižek zda tam máte svou adresu. Plno "pitomcu" pošle totiž peníze tomu, kdo je platil. Tedy Zaplatí dobírku, ale peníze mu přijdou zpět. Nenapsal jste tedy naopak příjemce peněz?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]