Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše zkušenosti s tetováním

Od: smudla* odpovědí: 5 změna:

ahojda. Ráda bych se nechala tetovat-máte nějaké zkušenosti? Prosím o kontakt na nějakého tatera- z okolí hradecka.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrburns*
hodnocení

0x

To zalezi jaky tetovani chces pokud jenom nejaky ornament tak si ve vyhledavaci najdi nejaky profesionalni studio ve vasem okoli to bude bohate stacit ale pokud chces nakej slozitejsi obraz tak to chce urcite nekoho kdo opravdu hodne UMI a o kom si budes stoprocentne jista ze odvede dobrou praci tetovani je prece jenom na celej zivot Jestli chces muzu ti poslat cisla na dva spickovy tatery z jiznich cech

smudla*
hodnocení

Dobře tak mi je pošly a já to zkusím. Nevíš jaký je Benny? Myslím že má salon v hradci.

matver*
hodnocení

0x

Ahojky, tak na té adrese je machr,který bydlí v u nás v Krnově, to je pro tebe asi dost daleko. Na druhé straně bys měla opravdu kvalitní tetování. tattoozone.cz/...

smudla*
hodnocení

Ahoj. No to je přeci jen trochu z ruky, ale stejně moc děkuji.

zaynab*
hodnocení

0x

Jde o to co tam chceš, jak velké, barvu apod. Sama mám 2 a chystám se na další ... já určo doporučuji tatoo Suder v HK tattoo-suder.cz/... obě mám odtamtud a jsem max spokojená

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]