Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stále studené ruce

Od: an* odpovědí: 4 změna:

Moje kámoška mi neustále říká když ji chytnu za ruku že mam studené ruce, chtěla by abych šel stým k doktorovy. Jenže já si myslím, že to nic zlého není a že k němu nemusím. Poradíte mi jestli bych k němu mněl jít? Pokud bych stým měl jít za mým doktorem tak by mě zajímalo co by to mohlo být za nemoc? Mimo jiné, nevím jeslí to stým souvisí ale je mi 20let jsem hubené postavy (i přesto že se snažím přibrat), mam velmi bledou pokožku (často mi říkají kámoši že jsem bledý jak stěna).

Předem děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Muze to byt cimkoliv,a le nejspise to bude vec, kterou ma hromada lidi. Vice zde ona.idnes.cz/...

syfrig*
hodnocení

0x

Ano bezte k lekari mozna mate spatny obeh krve nebo malo krvinek-nejsem lekar,ale ve vasem veku to normalni neni *nevi*

hm*
hodnocení

0x

No a máš studený ty ruce, nebo ne?

Jestli jo, máš je studený i tehdy, když ti je celkově dobře teplo a děláš něco normálního, třeba si čteš, jsi na PC, uklízíš, ...?

Hubený lidi obecně mají častěji (dříve) pocit chladu a pak mají i studené ruce, druhá možnost by byla i ta kamarádka (jsi z ní nervózní). A jestli jsi bledý, zkus přece jen trochu přibrat, trochu sportuj případně aspoň trošku posiluj, choď častěji ven přiměřeně oblečen, v létě se (s rozumem!) opaluj a tak. Prostě abys neměl moc "umělý a sterilní" způsob života.

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud máte chladné ruce, je dost velká pravděpodobnost, že máte špatnou krev. Nebudu Vám rozepisovat jakou a co a jak se to pozná, protože to Vám řeknou na hematologii, kam Vás se žádankou pošle Váš obvodní lékař. Je dobře. že to řešíte, protože třeba moje máma byla na operaci meziobratlové ploténky a dostala trombozu a málem i plicní embolii. A celý život má také studené ruce a nehty do fialova. No a nevěděla o ničem a myslela si, že je jen zimomřivá, ale až vlastně díky tomuhle se to začalo řešit a přišlo se na to, že má onemocnění krve. Není to vůbec žádný problém, jen se musí užívat antikoagulancia (léky na ředění krve) a musí se na to myslet třeba před cestou letadlem (nahoře je jiný tlak a musí se přizpsobit dávka léků). Nic to není, ale je donré to o sobě vědět. Já to mám třeba taky a lékař mi ani žádné léky nedal a nic mi není. Takže se ničeho nebojte, ale dojděte si k lékaři, ať Vás vyšetří, je dobré to o sobě vědět. Trocha humoru: Když máte hustší krev, později vykrvácíte při úrazu :-D Omlouvám se, ale musel jsem :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]