Nejste přihlášen/a.
Kde sehnat kvalitní info?
Čhmú má více jak 600 - 700 zaměstnanců a roční rozpočet od státu nějakých 350 miliónů korun - to je příšerná suma! Pak se objevuje na trhu s počasím METEO VČASNÉ VAROVÁNÍ O.S. nejdříve je na facebooku facebook.com/... ,kde má 11 tisíc lidí a později během března prý na webu.
No dle článku a míře opakování stránky o nejpřesnějším počasí soudím,že Včasné varování má budoucnost a hlavně dobré předpoklady jak levně a nejpřesněji dělat počasí.Tak si to vyzkoušejte každý sám...třeba už nebudeme potřebovat TV kanál na sledování počasí,kde místo počasí koukáme na bejvalou MISS nebo na meteorologa,který mluví řečí pro normální obyvatele nereálnou Zajímá mne váš názor na předpovědi meteorologů v TV,rádiu a nebo uvedených stránek...
pouzivam toto weather-forecast.com/... a sedi, je treba pripadne vyhledat mesto, jejich nejen teplotni mapy jsou super a ridim se podle toho
Je mi 45 a nikdy sem předpovědi počasí nesledoval a do teďka sem se taky bez nich obešel, tak asi nejsem normální.
tak ono jde v podstate o to, se kouknout, jestli jeste prikoupit uhli, nebo rychle udelat vetsi nakup, pac az napadne 20cm snehu, par dni se odtud nedostanu.., jestli planovat vetsi vylet s partou na vikend a tak... je jasne ze normalni clovek to moc neresi (nicmene napr. clovek, ktery dochazi (pesky, MHD) nekam do zamestnani, by rad vedel, co si oblict druhy den ne?) Mam tu vyhodu, ze makam z domu, pocasi taky resim sporadicky, ale zas se nevidim s lidma pres tyden (otazka je jestli mi to tolik vadi :D)
ano take jsem prihlasen k vcasne varovani a nekdy fakt klobouk dolu jak to umi predpovedet , vyvratit hlavne tv novu a kazdou hodinu to prepocitavat a vydavat nove upozorneni. Ono CHMU ma sice tolik zamestnancu a tolik penez ale necumi jen na pocasi. Maji ovzdusi , vodu , snih... takze ze by jen cumeli jak bude zitra o tom to neni a vis jak oni vydaji to co jim ukaze vypocteny retezec neboli meteogram a to vydaji do zprav ... jenze za hodinu , dve je vsechno jinak a to uz tv a radia jen tak rychle neodvysilaji , proto treba v tv je ze bude -10 a ono uz chmu vi ze bude jen -2
Já předpovědím moc nevěřím a už vůbec je nesleduji v televizi. Spíš pro zajímavost se dívám tady: pocasi.centrum.cz/... je to podle měst, jsou tam i zahraniční letoviska. Dobré, když se třeba chci podívat, kde je jaké počasí. Nebo se podívám, jak bude, ale stejně pak čekám, jestli to vyjde nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.