Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Pomalu se blíží jaro a potřebuji nějaké pracovní oblečení, konkrétně hledám montérky. Ale nechci si kupovat montérky klasického typu - modráků. Jde mi o nějaké nové a moderní střihy, abych s tím bez studu mohl zajít i třeba do obchodu si nakoupit a cítil jsem se v nich pohodlně. Na internetu je šílené množství obchodů, ale kde si vybrat. Nechci kupovat ale montérky za 2 tisíce Díky za tipy..
tyto kombinezi uplne staci a jsou za ty penize moderni grand.cz/... nebo modro cerna , sedo-cervena . U nich je vyhoda , ze kdyz jsi u zakaznika tak jakmile si kleknes tak ti nevyleze prdilka je teda tez pravda kde pracujes a jak...
jinak ja moc neresim :D fotoaparat.cz/...
Kombinézy řady Lux, poř. Max se taky šijou u Červy. Vyšší řada co do kvality matroše a zpracování jsou Stanmore, Desman, Emerton, zdraví Walli.
Zdravím,
slušnou produkci pracovního oblečení nabízí fa Červa, nevím odkud jste, ale mají i svoje prodejny, dají se koupit i v obchodech
s pracovními a ochrannými pomůckami. Je k dispozici i katalog, pro případ, že Vámi vybraný model není momenálně na prodejně, Walli.
Moc rad jsem nedostal.. ale ma objednano! Uz jsem mel skoro objednany monterky od Cervy Stanmore, ale nakonec jsem sahl po eshop.firemnipotisk.cz/... U me naprosto vzhledem zvitezily.. a rovnou jsem vzal i boty. Nikdy sem pres internet boty nekupoval, tak doufam, ze jsem neudelal blbost. Napisu jak mi to prijde..
Ja slibil, ze napisu a zapomnel jsem kazdopadne uz za tri dny sem mel doma i monterky i boty! A musim rict, ze sem se fakt trefil a to jsem se fakt bal! Jo a koupil sem si eshop.firemnipotisk.cz/... pokud to nekoho zajima. Ted shanim motorovou pilu a dostal jsem tip na drazby, kde se drazi exekucne zabavene veci. Mate s temito drazbami nekdo nejake zkusenosti?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.