Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybírám pracovní oblečení

Od: pepik* odpovědí: 9 změna:

Zdravím všechny. Pomalu se blíží jaro a potřebuji nějaké pracovní oblečení, konkrétně hledám montérky. Ale nechci si kupovat montérky klasického typu - modráků. Jde mi o nějaké nové a moderní střihy, abych s tím bez studu mohl zajít i třeba do obchodu si nakoupit a cítil jsem se v nich pohodlně. Na internetu je šílené množství obchodů, ale kde si vybrat. Nechci kupovat ale montérky za 2 tisíce :) Díky za tipy..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

tyto kombinezi uplne staci a jsou za ty penize moderni grand.cz/... nebo modro cerna , sedo-cervena . U nich je vyhoda , ze kdyz jsi u zakaznika tak jakmile si kleknes tak ti nevyleze prdilka :) je teda tez pravda kde pracujes a jak...

doplněno 07.03.13 14:41:

jinak ja moc neresim :D fotoaparat.cz/...

walli75

Kombinézy řady Lux, poř. Max se taky šijou u Červy. Vyšší řada co do kvality matroše a zpracování jsou Stanmore, Desman, Emerton, zdraví Walli.

pepik*
hodnocení

Stanmore vypadají asi ze všech nejlíp, jsou pěkné. Desman a Emerton už jsou moc montérkový, taková klasika..

pepik*
hodnocení

Dobree :-D

doplněno 08.03.13 15:06:

TO @h

walli75
hodnocení

0x

Zdravím,

slušnou produkci pracovního oblečení nabízí fa Červa, nevím odkud jste, ale mají i svoje prodejny, dají se koupit i v obchodech

s pracovními a ochrannými pomůckami. Je k dispozici i katalog, pro případ, že Vámi vybraný model není momenálně na prodejně, Walli.

pepik*
hodnocení

Díky za tip. Určitě se na jejich sortiment mrknu. Jde mi i o cenu, tak pokud budou mít na stránkách velikostní tabulky, raději si vyberu na eshopu, než v klasické prodejně.

pepik*
hodnocení

Moc rad jsem nedostal.. ale ma objednano! :) Uz jsem mel skoro objednany monterky od Cervy Stanmore, ale nakonec jsem sahl po eshop.firemnipotisk.cz/... U me naprosto vzhledem zvitezily.. a rovnou jsem vzal i boty. Nikdy sem pres internet boty nekupoval, tak doufam, ze jsem neudelal blbost. Napisu jak mi to prijde..

pepik*
hodnocení

Ja slibil, ze napisu a zapomnel jsem :( kazdopadne uz za tri dny sem mel doma i monterky i boty! A musim rict, ze sem se fakt trefil a to jsem se fakt bal! Jo a koupil sem si eshop.firemnipotisk.cz/... pokud to nekoho zajima. Ted shanim motorovou pilu a dostal jsem tip na drazby, kde se drazi exekucne zabavene veci. Mate s temito drazbami nekdo nejake zkusenosti?

majsterjoe*

Na ty drazby zaloz nocvou otazku. Bude tam vice lidi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]