Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit majitele telefonu podle čísla

Od: jezinka* odpovědí: 23 změna:

Dobrý den, posledních pár dní mě volá číslo +420955516016. Nevím komu patří, nechci ho zvedat. Nejspíše to bude nějaká tel.budka. Jak ale zjistit, kde? Díky

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chansey*
hodnocení

1x
+420955516016
čislo je české podla +420! Ahoj.

hodnocení

0x

Já bych ten hovor přijal, vidím to jako nejjednodušší řešení... ;)

doplněno 09.12.08 15:54:

... a samozřejmě se optal, kdo volá.

jabraka*
hodnocení

0x

Jezinko,pozor,pozor,předvolba toho čísla nepatří známým českým operátorům,mohlo by se ti stát,že minuta zavolání na tento účet tě bude stát majlant.

JABRAKA

...ale ona nikam nevolá...

To nevadí..Dnes už to lidi umějí vykoumat tak že i když to zvednete vy tak to sežere peníze vám...

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Mělo by to být z Komerční banky, asi nějaká lukrativní nabídka.;)

mato*
hodnocení

0x

Negeografická čísla

www.matra.cz/prec/...

na konci tabulky

jabraka*
hodnocení

0x

Ta tabulka mě utvrdila v přesvědčení,že čísla,začínající 9 jsou právě ty s velkou platbou.

JABRAKA

radim773*
hodnocení

0x

Ahoj, asi bych se toho nebál. Podle předvolby to skutečně vypadá na banku a chtějí nabídnout nějaké nové služby nebo se zeptat na spokojenost, ale to jsou spíše neznámá čísla.Každý, kdo má účet, má tzv. osobního bankéře a ten má povinnost Vám jednou za čas něco nového nabídnout.*cteni*

ness
hodnocení

0x

jo tak tohle číslo mi volá taky.Zrovna jsem hledala kdo by to mohl být.Být tebou tak to nezvedám:)

chansey*
hodnocení

0x

JESTLI SE NEMÝLÍM,JE TO MOŽNO ZJISTIT NA INTERNETU NA ,,SKYPE´´,UKÁŽE TO ASPOŇ ZEMI KTERÉ TO ČÍSLO PATŘÍ,chansey.

jezinka*
hodnocení

Já bankovní účet nemám a ani nic podobného, kde by vedli moje číslo. Nedávno mi bylo 18.

janek250

A neprisla Ti ted nahodou kreditka od T-mobile? Zastituje to Komercni Banka, kterou uz tady nekdo zminil. btw me to cislo dneska taky volalo,ale jsem mimo republiku,tak co neznam nezvedam. Jestli zavola znova, urcite to zvednu a pak Ti napisu kdo to byl. Jestli zavola znova :-D Zatim pa Janek

aeghort*
hodnocení

0x

Vykašlat se na něj. Pokud to bude něco více, než sprostá reklama, najde si tě jinak ;).

nefisa
hodnocení

0x

Ahojky, me to cislo taky volalo, ale nezvedam to, pac jsem v zahranici a vidim to na T-Mobile a tu jejich uzasnou cernou kartu, kterou posilali postou...

antynka*
hodnocení

0x

Takové číslo mají i státní úřady, banky, ale i Policie ČR ;)

nimis
hodnocení

0x

Hej, mně tohle číslo teď taky volalo a mám fobii z cizích čísel, takže též nevím, o co jde...:) Nezjistilas?

nimis

Jo btw též mi došla karta od TMOBLE, TAKZE TO BUDE ASI TA ZAHADA

steilpa
hodnocení

0x

Jééé me taky *cert*

nutt*
hodnocení

0x

Nevim co mate za fobii z cizich cisel! Ale nekdo vola tak to zvednu ne? Od toho ten telefon prece je a je uplna hloupost ze byste za neco platila! Bude to uz zminovana banka nebo neaky urad! Podle toho ze cislo zacina 955 nemuzete rict ze to je nakej podvod ci reklama takoveto cislo si muze koupit kazdy. Stejne jako si kazdy muze koupit cislo napr.: 999999999 jsou to tzv. Zlata cisla za ktera se ale samozrejme znacne priplaci!

Nashledanou NutT

zdenulla
hodnocení

0x

Ahojky dneska mi volalo to same cislo ale nezvedam to protoze nevim kdo to je a jestli to nejsou nejake t ycislo co vam berou prachy ze zahranici

to je státní úřad.

evicicenka
hodnocení

0x

je to 100% ta komerčka...taky mi došla karta od t-mobile a to čislo me ted volalo, zvedla sem to, znali me jmeno, ale pak to vypadlo :-D a byl tu zrovna hluk, tak sem nic neslyšela :-D ale je to 100% ono...protože předvolbu 9555 maji ted nově všechny komerční banky...a jak tady čtu, tak tohle čislo volalo vice lidem, kterym přišla karta od t-mob ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]