Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Dnes na praxi mi spadlo na nohu (palec) železo a když sem přišel domů zjistil sem že mám raka,prý mám jít k doktorovi kvůli pojstce...dostanu za to vůbec něco? :D
Předpokládám, že jste pracovní úraz nahlásil mistrovi, ano s pojistky školy by ste "něco"dostat měl a ze své pojisky záleží co máte nasmlouváno. Pokud jde jen o "raka"a nevyžaduje to žádnou dobu léčení, pracovní neschopnost, to si myslím, nebude pojišťovna platit nic, ovšem pokud máte palec zhmožděný, bude potřeba nehet odstranit a podobně ¨tak to bude jinak.
doplněno 05.03.13 19:22:Omlouvám se, podle tohoto článku podnikatel.cz/... by plnění šlo z pojistky toho kde jste byl na praxi.
Určitě by se šiklo k doktorovi zajít, ne ani tak kvůli penězům, ale kvůli vlastnímu zdraví. Sám jsem si taky kdysi palec přerazi, hrdinně jsem to přechodil a od té doby mám menší hybnost kloubu. Ještě že nepadám, jako Zeman.
A co dostanete - no, to je otázka. Především to chtělo nahlásit HNED. Zpětně se může škola cukat. Krom toho je taky třeba dost podstatné, jestli jste měl pracovní obuv, nebo trepky od místního Ho Či Mina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.