Nejste přihlášen/a.
Co se mnou bude,když nenajdu prácic a mě skončí 5ti měsíční podpora na ÚP? Vyřadí mě z úřadu? Nabídnou mi rekvalifikaci? Budu si muset platit nějaké pojištětní? Jaký je další postup?
Děkuji za Vaše zkušenosti.
Nestane se nic. Pokud dodržujete termíny návštěv, ÚP Vás nevyřadí. Musel byste se nějak kázeňsky provinit, nechodit tam, ignorovat je. Takže se nestane nic, budete nadále registrovaný, jen nebudete, bohužel, dostávat dávky. Budou za Vás i nadále platit zdravotní /1.080 Kč měsíčně/, pokud byste na ˇUP nebyl registrován, platil byste si to sám.
Rekvalifikaci Vám třeba nabídnou, můžete se sám rozhodnout, v jakém oboru byste se chtěl zdokonalit. Pak ji ale neodmítejte. A pokud byste ji dělal, patří Vám po tu dobu nějaké náhrady. Jinak dál budete mít schůzky a ty svědomitě dodržujte.
Práci si raději hledejte sám, přes net, přes známé, ti často dovedou pomoci, protože na ÚP se těch vhodných nabídek vyskytuje čím dál míň. Jaga.
Už Vám poradili rádcové nade mnou. ještě dodám, po dobrání podpory, Vás jistě pošlou na obec na sociální odbor, kde zjistí, zda máte nárok na nějaké sociální dávky. Možná máte a pak byste nezůstal/a bez prostředků. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.