Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenosti z UNICEF? Posíláte někdo peníze? Děkuji
Už neběřím žádným podobným organizacím a tak finance nikam neposílám. Pokud bych chtěl opravdu něco dát tak se domluvím v nejbližším děstkém domově na tom, co by potřeboval, koupím to a osobně předám. Jen tak mám jistotu, že se na mých penězích nebude nikdo přiživovat.
Chtěla bych přispívat nemocným dětem do Afriky a Indie. Každý měsíc malou částku.
Myslím,že u nás děti hlady netrpí a proti nemocem jsou očkované. UNICEF je známá organizace,
tak snad by to neměl být problém. Snad ještě někdo napíše svůj názor.
Děkuji
Hani , v naší republice je tolik dětí co čekají na pomoc, že pomáhat dětem z Afriky a posílat peníze nějaké organizaci mi příjde zbytečné. Nejsem zlá i já koupila kozu ale od té doby co vím, že pomoc může být adresná a ne, že si půlku peněz rozdělí organizace už peníze neposílám. Když už jsem peníze poslala tak to byl UNICEF nebo ADRA, příjdou mi seriozní.
Ony ty kozy stejně brzo skončí na rožni, takže podobná podpora je více méně zbytečná. Ztracené návyky (pastevectví a chovatelství) během válek pár darovaných koz nenahradí. Je to smutné, ale je to tak. Potravinové pomoci ještě nikdy problém nevyřešily. Spíše zhoršily.
Viděla jsem několik dokumentů, jezdí tam naši lékaři,prostě pomáhají .
Rozhodně bych nechtěla být na místě těch nemocných a chudých.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.