Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uherské Hradiště, Staré Město

Od: milancukrar® odpovědí: 15 změna:

Vážení a milí kolegové.

Ve dnech od 1.5 do 5.5 2013 budu pobývat v uvedené lokalitě. Neznám okolí, rád bych ho poznal, v okruhu do 50 km. Kam mě milý kolegové pošlete? :)

Zkrátka program na středu, čtvrtek a pátek. Sobota a neděle patří motorkám...

Děkuji za nápady.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hrad Buchlov

Zámek Buchlovice

Uherský brod - muzeum J.A. Komenského

Velká Javorina - na pomezí Moravy a Slovenska

Bojkovice - zámek Světlov

Luhačovice - lázně

Do Blatnice na víno;)

Na Velehrad...

(tož ať sa Vám u nás na moravském slovácku lůbí přeje rodák z Uh.Brodu)

hodnocení

Ok, díky již studuji, páč zámek Buchlovice jsem již byl, ale jen na zámku, nikoliv na hradě. Páč ten byl zavřen.

ostatní musím prostudovat..

dík,.

hodnocení

1x

zajedte si na velehrad mrknout na ten jejich obrovskej kostel já tydle stavby moc nemusim ale todle je velký a uvnitř docela pekný a dá se skouknout i to jejich podzemí

velehrad.maticevelehradsk/...

laybor*

Buchlov bude asi ještě uzavřen, Hrady se otvírají později,

do 50 km je Zlín , z UH jen 30km, Batův mrakodrap(21budova) ,Zámek,Kongresové centrum, v UB aqua park,atd
doplněno 03.03.13 16:11:
Základní informace o Kongresovém centru

Multifunkční komplex je situován v centru města a skládá se ze dvou samostatných funkčních celků: Kongresového centra Zlín, jehož investorem je statutární město Zlín a budovy Univerzitního centra ve Zlíně, jehož investorem je Univerzita Tomáše Bati. Mezi městem a univerzitou byla v roce 2003 uzavřena dohoda o spolupráci na projektu Kulturní a Univerzitní centrum Zlín. Cílem projektu bylo vybudovat kvalitní infrastrukturu pro pořádání kulturních a společenských akcí, moderní zázemí pro zlínskou Filharmonii Bohuslava Martinů, získat reprezentativní prostory rektorátu a vědeckotechnické knihovny nově vzniklé Univerzity Tomáše Bati.
Položení základního kamene
Základní kámen Kongresového centra Zlín byl položen 26. června 2006. Autorkou projektu je světoznámá architektka Eva Jiřičná. Technicky se komplex skládá ze čtyř objektů: podzemního parkoviště, Univerzitního centra, restaurace a polyfunkční budovy Kongresového centra Zlín.
Současný stav
Kongresové centrum Zlín a restaurace Spirit restaurant jsou otevřeny od 1. 1. 2011.
doplněno 03.03.13 17:11:

Na mrakodrapu byl před 3 lety průvodce zdarma , u každého vchodu je informátor(ten na požádání provázel), tak se poptejte.

hodnocení

laybore, Buchlov bude v květnu otevřen, Asi pojedu kouknout na mrakodrap, aqua park ne, páč ten máme v Pardubicích. Kongresové centrum, myslíte co?

díky..

doplněno 03.03.13 16:22:

vypadá to pěkně, díky budu zvažovat...ale líbí se mi to.

jabraka*
hodnocení

0x

Milane,je to můj rodný kraj.Záleží,co tě zajímá.Skutečně je blízko Kroměříž,velice mnoho památek.Jsou blízko Luhačovice,tam je potřeba pěkné počasí,koupání asi v květnu na přehradě nebude,ale samotné lázně a slané sirné prameny jsou skvělé.Zlín dnes je jen kopec supermarketů,na obejítí by bylo potřeba doprovod.Pokud by tě zajímala výroba lina,jsou tu Napajedla a Fatra.Občas jsou i exkurze,rozhodně jsou zajímavé.Okolo Uh.Hradiště jsou také vinohrady.Dá se jet i do Vizovic a Slušovic,z Luhačovic přes ně do Zlína ,Kudlovské filmové ateliéry jsou poblíž Zlína.Takže si to rozvaž.

JABRAKA

hodnocení

Jaroušku, zdravím, Kroměříž jsem již navštívil před roky.. Fatra Napajedla a exurzi mám za sebou, ještě pamatuji letadlo ve Slušovicích...

díky za tipy.

ohneta*
hodnocení

0x
Určitě mimo již jmenované se stavte do Zoo Lešná. Je to kousek za Zlínem a litovat nebudete.
hodnocení

Zoo Lešná je sice z ruky, ale když nic, tak se tam vypravím.. Díky.

neon*
hodnocení

0x

Na tomto webu je seznam dalších tipů

dovolena-luhacovice.cz/...

Mě osobně baví příroda - takže okolí Lopeníku je super.

A byť z ruky, tak mě v tom seznamu zaujaly Piešťany :)

hodnocení

odkazů je dost, začnu je probírat.

díky

stirecek*
hodnocení

0x
Milane v okolí zas tak nic zajímavého není, snad za par dnů ve Zlíně Halloween, to podstatné uz stejně máte za sebou. Ale mohl bych si naplánovat návštěvu u mamky na Valašsku, z Hradiště cca 40km, je tam čistý vzduch a dobrá slivovicka. ;) ve stredu bysme dali menší trénink, čtvrtek na ostro a v pátek jemně na doléčeni, abyste si mohl víkend vyhradit na ty motorky .
hodnocení

Vážený pane kolego, velice děkuji za Vaší nabídku, ale já nejsem na kořalku. Jedině byste mě utáhl na řízkovou pochoutku. Musím udělat nějaký program i pro manželku.

Taky asi Luhačovice podle počasí..

Pamatuji na 1. máj i chumelenici..

barbonel
hodnocení

0x

Archeoskanzen Modrá ( archeoskanzen.cz/...

Velehrad

Tupesy - muzeum keramiky ( muzeumkeramiky.cz/...

centrum Uherského Hradiště

Letecké muzeum Kunovice

otvírací doba:

duben_říjen
pondělí 10.00_12.00, 12.30_17.00 hodin
úterý_neděle 9.00_12.00, 12.30_17.00 hodin

okolí Uherského Hradiště je moc krásné :) (bydlím tam)

hodnocení

Užil jsem si, až na čtvrtek, kdy byla průtrž mraků...

Ve středu Javořičské jeskyně, ZOO Svatý kopeček, ubytování Zlín, večer prohlídka Baťova mrakodrapu, náměstí, kdy byl koncert. Ráno (čtvrek) muzeum pana Baťy. Dozvěděl jsem se tolika novinek. Pak ZOO Lešná, ubytování ve Starém Městě, Aqupark. V pátek hrad Buchlov, Velehrad, a pak již závody motorek ve Starém městě. Víc jsem toho nestihl...

Děkuji všem za tipy, i těm co mi psali emaily..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]