Nejste přihlášen/a.
Psala jsem mu, jakou má sobotu a že bych ho chtěla vidět, odpověděl mi po 24 hodinách:
PROMIŇ MILÁČKU, NEPŘEČETL JSEM SI VČERA TVOJÍ ZPRÁVU! X ...žádný můžeme se vidět dnes, kdy se uvidíme, chybíš mi...oukej nereagovala jsem na to, nevěděla jsem, co bych odepsala. Včera mi napíše:
MILÁČKU, DOUFÁM, ŽE JSI V POŘÁDKU! ..opět žádná otázka, žádné rozvinutí konverzace..nic...opět jsem nereagovala nevím jak...
Jak se dá proboha reagovat na takové zprávy? Na prosté oznamovací věty? Švihlo mu? Nebo co se děje... Chlapi, vysvětete mi to prosím...
Milá Jilko,
většina chlapů se řídí tím, že na 80% otázek se dá odpovědět ano/ne. A SMS komunikace k tomu přímo vybízí. Pokud s ním chcete vést smysluplnou konverzaci, tak mu zavolejte, nebo se setkejte osobně.
Chlap používá mozek analyticky - odpoví Vám na problém věcně, krátce. Nepotřebuje a neumí to okecávat. Smiřte se s tím, nebo ho pošlete k vodě, ale pochybuju, že jeho případný náhradník bude v této otázce o mnoho lepší.
Pokud si chcete pokecat, zajděte na kafe s kamarádkou.
Asi ´nová´ známost, ne? Nechce se mu ´vykecávat´ přes telefén - tohle bych bral jako normální stav.
Zřejmě ani v reálu nebude zrovna řečný - stačí mu, že jsi "v pořádku" a nemá potřebu ´žvatlat´.
Respektuj jej (prozatím, řešit ´rozpory´ pomocí SMS není dobré) a při nejbližší vhodné příležitosti, až se potkáte, mu zkus vysvětlit, jak by sis takové SMSkování představovala ty a proč - pokud se o tebe zajímá, přijme to.
Odpověď hledejte u něho. Zamyslete se nejdříve nad svým chováním. Vy na jeho sms neodpovídáte, ani nereagujete celkem často. A jeho zájem o Vás jsme probírali již vícekrát zde. Naposledy v tomto vlákně:
Nikdo z nás vás dva nezná. tak jak můžeme vědět, zda mu "švihlo"nebo Vám vysvětlit, co se děje. Chováte se k sobě hodně zvláštně od počátku Vašeho vztahu - nevztahu, takže mě to zase tak divné nepřijde a řekla bych, že se neděje vůbec nic neobvyklého, ani zvláštního. Ale jasně, nejsem muž...
To je jednoduché: Neodepsala jste mu na SMSku, tak se ujišťuje, zda jste v pořádku. Co byste na tom chtěla rozvíjet?
Nemá smysl se sama něčeho domýšlet, a už vůbec ne chtít po partnerovi, aby se domýšlel on. Chcete-li mu něco sdělit, napište/zavolejte mu to přímo.
Jilka. S Vámi to nebude mít žádný chlap jednoduché . Copak se domníváte, že mužský u sebe nosí křišťálovou kouli a v ní si přečte, co si Vy zrovna přejete? Vždyť takhle z Vás bude za chvilku otrávenej každej normální chlap
. Třeba se na mě zlobte, ale něco Vám poradím. Najděte si trošku fyzicky namahavou práci a 5x do týdne makejte do úmoru
. Pak nebudete mít neustále čas nimrat se v takových malichernostech, jako jsou SMSky. Celkově se zklidníte a "vycukáte"
. Uvidíte, že to Váš partner MLČKY ocení. Nečekejte, že Vám za to bude denně děkovat a vychvalovat Vás. Projevů lásky je daleko více, než pár písmenek v mobilu...
Jilko, základem každého vztahu je komunikace. Pokud Vám nevyhovuje komunikace prostřednictvím SMS zpráv, tak komunikujte jinak. Je-li Vám něco nejasné, obraťte se přímo na partnera. Nepřemýšlejte o každém jeho slovu, je to zbytečné. Na zprávě " MILÁČKU, DOUFÁM, ŽE JSI V POŘÁDKU" nevidím nic špatného ani nepochopitelného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.