Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na to?

Od: athene odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřebuji radu, jelikož už opravdu nevím, jak dál. Je mi 25, s přítelem jsme spolu, s ročním odloučením, téměř 8 let. Poslední rok spolu bydlíme, tedy on tu spíš přespává, jelikož mi oznámil, že si v bytě nezvykl a že je mu lépe u rodičů, protože neví, co v bytě ve městě by dělal. To všechno bych mu odpustila, protože ho miluju a vím, že je na některé věci citlivější a nechci ho stresovat, když vím, že bydlení v bytě je jen přechodná záležitost. Co mě znervózňuje a kvůli čemu přemýšlím o rozchodu je to, že už spolu nějaký ten měsíc nežijeme jako pár. Sex jsme neměli více než 4 měsíce, už se ke mě v posteli ani nepřitulí, za ruku mě nechytí, teď už tedy nemá ani důvod, jelikož ani nikam spolu nechodíme, nepohladí mě a ani sám od sebe neobejme. Už si ani nepamatuji, kdy jsme se naposledy líbali. Všechno mě to hrozně bolí a nevím, jak dál. Před pár týdny jsem to chtěla ukončit a pak jsem se ráno na Valentýna vzbudila a měla jsem připravené přáníčko a dáreček, za posledních 8 let jsem ani neslyšela, jak je to komerční a jak on to slavit nebude. Nevím, jak se v tom mám vyznat. Když si chci promluvit, okamžitě zaujme agresívní postoj, že jsem hysterka, že ho s tím jen obtěžuji, že on je unavený z práce a má z ní nervy. Mě říká, jak je unavený nebo, jak nemá čas a náladu, cokoliv podnikat, ale jak se ozve nějaký kamarád, tak má čas vždycky. Když je se mnou doma sedí jen u počítače, jinak už ho neznám. Poraďte mi prosím někdo, budu ráda za každou radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break*
hodnocení

2x

Za svou odpověď budu asi označená za necitlivou zrůdu a pěkně mě všichni vyfakují, ale myslíte si, že si Vás zaslouží? kdyby Vás miloval, nechoval by se třeba trochu jinak? Máte na víc, řekla bych. ;) Ruce pryč!

martinaa*
hodnocení

0x

Souhlasím s "necitlivou zrůdou" Break:D Dárečekje pěkný, ale vztah o ničem. Navíc, proč by bydlel s Vámi, když má doma evidentně kompletní mamahotel? "On by si ve městě nezvykl"... boha jeho, to je ale pěkně blbá výmluva.

hahanaj*
hodnocení

0x

Řekni mi co tě s ním drží . S takovým člověk nemůžeš zažít nic pozitivního . Radím ti odejdi včas, nejlépe to ukonči hned , protože takový vztah nemůže přinést a nepřináší nic dobrého.

hodnocení

0x

Dobrý den. Ani ten nejdražší dárek od něho Vám lásku, něhu a pozornost nenahradí...Hledejte jiný vztah. Naplněný vším tím, co Vám v tom nynějším chybí...Podle Vašeho popisu je ze strany přítele absolutní nezájem a navíc neochota cokoliv řešit, zlepšovat, prostě se snažit...Tak co s ním?

lidus*
hodnocení

0x

Všichni mají pravdu, umíte si představit, že si tohoto člověka vezmete a strávíte s ním zbytek života? Je vám 25 let, život máte před sebou, za tímto vztahem zavřete dvěře a zahoďte klíč.

hodnocení

0x

Chtěla jsem vám poradit totéž jako ostatní. Zamyslete se a představte si, že to takhle budete mít celý život. život, který s ním chcete strávit. A chcete stále vymýšlet a řešit,. aby se jeho jednání k vám změnilo? ;) Od určitého věku by si žena k tomu všemu měla položit otázku, zda zrovna tento muž bude dobrým otcem svých dětí. A jasná odpověď?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]