Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starší a vyšší holka

Od: tomtrachta odpovědí: 5 změna:

dobrej. neím co mám říct jedný holce protože je starší skoro o 4 roky a je o 30 cm větší já sem do ní blázen ale ona má ráda jinýho*plac*. prosím poradte každá rada dobrá, předem děkuji tom trachta *bzum*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Sice ji klidně můžeš pozvat na zmrzlinu nebo do kina, třeba ji zaujmeš, nicméně pokud pokukuje po jiném, nedávej si přemrštěné naděje. Také záleží, zda ona třeba v 18 letech bude mít zájem o čtrnáctku (nepíšeš, kolik ti je).

Samozřejmě ale - kdo neriskuje, nic nezíská.;)

youngman*
hodnocení

3x

že se ti líbí

hahanaj*
hodnocení

3x

Někdy se holt musí člověk smířit s tím, že vše mít nemůže .

hodnocení

0x

Dobrý den. Tome, pokud má ráda jiného, co byste jí chtěl říkat? I když jste do ní blázen, ona do Vás ne. Bohužel, to se někdy stává. Smiřte se s tím. Neriskujte odmítnutí, bylo by Vám ještě hůř. To je můj názor.

hodnocení

0x

Nic si z toho, Tome, nedělejte a zaměřte své touhy jinam. Ona ta dívka je rozumná, že dala své srdce jinému. Ten rozdíl věku podle mě až tak nevadí, ale mít dívku o 30 cm vyšší, to by nevypadalo dobře. Čněla by nad Vámi jako žirafa.

Tak si najděte děvče věkem i postavou k sobě. Určitě na Vás někde čeká a možná i blíž, než si myslíte. A když ne hned, tak za nějaký týden či měsíc ji najdete určitě. *srdce*Hodně štěstí. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]