Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit trémy?

Od: dominika* odpovědí: 3 změna:

dobry den chtela bych poradit jak se stat zpevackou.vsichni rikaj ze umim pekne zpivat ale jak mile se dostanu mezi lidi na neakou soutez tak se zacnu traast hlas se mi zacne klepat.Prosimvas porad te mi. Dekuji predem :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

brucky*
hodnocení

0x

No tak na jakou školu půjdeš když chceš bejt zpěvačka je konzervatoř ale s tou trémou asi neporadim...možná tak to,že si prostě řekneš:"To je v pohodě,to zvládnu..."

Jinak fakt nevim...ale můžeš zkusit cokoliv:)

jabraka*
hodnocení

0x

Dominiko,být zpěvačka,a živit se tímto povoláním,je stejné jako být lékařka nebo inženýrka.Na vše musíš projít školou,kde se naučíš vše,co s každým povoláním souvisí.To že se ti před mikrofonem třese hlas,je jen malý nedostatek sebedůvěry.I to se naučíš mzvládat.To, co říkají kolem tebe,že umíš zpívat,je hodně málo.Právě na těch pěveckých soutěžích se láme chleba.

Tam je spousta těch,co mají blízko ke svému výsluní. A ani ti vítězové se neuplatní,trh na tomto poli je neúprosný.Takže zatím se snaž ve škole a zdokonaluj své lidské vlastnosti a pracuj tvrdě na vytváření svého pěveckého já.

JABRAKA

michellk
hodnocení

0x

Jiná cesta než přes slova "Já to zvládnu!" neexistuje. Musíš si hlavně věřit a dát se do toho...Vím o čem mluvím, hlavně nezoufej!

Přeju hodně štěstí *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]