Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokojská pro úklid mobilních domků

Od: frantiska* odpovědí: 8 změna:

Nebyl jste někdo uklízet mobilní domky v kempech v Chorvatsku nebo Itálii pro CK Victoria? Zajímalo by mě co přesně tam ti brigádníci uklízí, nebo nějaké zkušenosti s tou prací :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je jasné - vyfasujete mopy a kýble - a uklízíte po rekreantech. Vynášíte koše, vytíráte sprchy, myjete záchody. Zkušenost s danou CK nemám, ale bála bych se, že nedostanu zaplaceno. Nebo máte pak pobyt zdarma?

doplněno 02.03.13 11:37:

Nejjednodušší je tam zavolat a zeptat se. Možná už nabídka není ani aktuální.

Jinak je mi divné, proč by si brali na úklid někoho odtud,a nenajali by někoho místního, měli by to levnější.

frantiska*
hodnocení

Právě, že u těch zájezdů mají napsané, že klient sám provede úklid kuchyňské linky, odmrazí lednici, vynese odpadky :-D Tak mi přijde, že umýt tam podlahy a záchody není zas tak široká náplň práce. Ale je pravda, že nevím co za to nabízí za ohodnocení :-D

hodnocení

0x

zavolej a uvidis co ti reknou a hlavne za kolik :) ale proc ne , pokud bude i cas na to more , tak pracovni dovolena zaplacena neni k zahozeni :)

sisinka*
hodnocení

0x

vlastní zkušenost nemám,ale muj manžel tam byl dvakrát,tedy dva roky po sobě jak v Itálii,tak Chorvatsku.Dělal tam ruzné opravy.O uklidových pracích povídal,že se jedná o dokonalém umytí mobilhomu včetně oken,vyluxovat,vyluxovat matrace,popřípadě savem odstranit vzniklou plísen,dokonale vydrbat kuchynskou linku,varnou desku,lednici,veškeré nádobí,wc a sprchu.Hodně sena vše používalo savo,písek a drátěnky,vše muselo být perfektně čisté. Pověsit záclonky,závěsy...ženský se prý ani nezastavily.O jejich finanční ohodnocení se manžel nezajímal.

jakra80
Dobry den,rada bych se zeptala v cem spocivala ta predpriprava kempu?pritel neni zrovna udrzbar -spis delal zednicinu a taky i uklid.Manzel tam byl spokojeny?jaky turnusy se delali?bydleli v tech mobilhomech?Pokud to neni tajne,jake bylo financni ohodnoceni a jak je CK vyplacela?Dekuji predem za odpoved :)

a123
hodnocení

0x

Pokud jsi tuto brigádu absolvovala, nenapsala by jsi jaká byla?

Děkuju za odpověď ;)

uklid

Nakonec jsem nejela, takže nemám žádné info.

odetta
hodnocení

0x

Ahoj,
pro CK Victoria jsem pracovala několik měsíců jako pokojská a když na to vzpomínám, mám slzy v očích. Ať jsou jako cestovka sebevíc lepší, k zaměstnancům se neumí chovat, "pokojská" je míň než člověk, a kladou nesnesitelný podmínky a požadavky. Je to fyzicky i psychicky hodně náročný. V žádným případě nechci špinit jejich jméno, ale po této zkušenosti nevyužiji jejich služby cestovní kanceláře, natož abych pro ně zase pracovala, to opravdu výrazně NEDOPORUČUJI.
PS: V ostatních kempech to prý nechodilo jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]