Nejste přihlášen/a.
Nebyl jste někdo uklízet mobilní domky v kempech v Chorvatsku nebo Itálii pro CK Victoria? Zajímalo by mě co přesně tam ti brigádníci uklízí, nebo nějaké zkušenosti s tou prací
To je jasné - vyfasujete mopy a kýble - a uklízíte po rekreantech. Vynášíte koše, vytíráte sprchy, myjete záchody. Zkušenost s danou CK nemám, ale bála bych se, že nedostanu zaplaceno. Nebo máte pak pobyt zdarma?
doplněno 02.03.13 11:37:Nejjednodušší je tam zavolat a zeptat se. Možná už nabídka není ani aktuální.
Jinak je mi divné, proč by si brali na úklid někoho odtud,a nenajali by někoho místního, měli by to levnější.
vlastní zkušenost nemám,ale muj manžel tam byl dvakrát,tedy dva roky po sobě jak v Itálii,tak Chorvatsku.Dělal tam ruzné opravy.O uklidových pracích povídal,že se jedná o dokonalém umytí mobilhomu včetně oken,vyluxovat,vyluxovat matrace,popřípadě savem odstranit vzniklou plísen,dokonale vydrbat kuchynskou linku,varnou desku,lednici,veškeré nádobí,wc a sprchu.Hodně sena vše používalo savo,písek a drátěnky,vše muselo být perfektně čisté. Pověsit záclonky,závěsy...ženský se prý ani nezastavily.O jejich finanční ohodnocení se manžel nezajímal.
Ahoj,
pro CK Victoria jsem pracovala několik měsíců jako pokojská a když na to vzpomínám, mám slzy v očích. Ať jsou jako cestovka sebevíc lepší, k zaměstnancům se neumí chovat, "pokojská" je míň než člověk, a kladou nesnesitelný podmínky a požadavky. Je to fyzicky i psychicky hodně náročný. V žádným případě nechci špinit jejich jméno, ale po této zkušenosti nevyužiji jejich služby cestovní kanceláře, natož abych pro ně zase pracovala, to opravdu výrazně NEDOPORUČUJI.
PS: V ostatních kempech to prý nechodilo jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.