Nejste přihlášen/a.
Krásný den Vám přeji všemDotaz je myslím zcela jasný,pouze mne zajímá,zda Vám pomáhají,a na co všechno.Děkuji.
Ja používám už druhou zimu pivovarské kvasnice ( ty obyč. Bi-Fi modré v pytlíku 200 ks asi za 65,-) , Loni jsem je začala zobat na radu kamarádky, začala jsem trpět na afty v puse a na ječná zrna na očích. Můj muž míval na rtech v zimním období "zimy"- opary, někdy i v nose. Jak uhodí sychravé období, od října do února( března ), naládujeme lékovky na každý den 2 tabletky pivovarských kvasnic a je to. Muž neměl letos opar ani jeden, mně se včera udělalo malé ječné zrno a dnes je pryč. Tak bolestivé afty v puse, jak jsem mívala, jsem od té doby neměla... Je to přírodní vitamín B a lékárnice mi řekla, že za jeden B-komplex Forte (chemický) mohu sníst 5-6 přírodních pivovarských kvasnic. Ale máme vyzkoušeno, že ty dvě kvasnice dlouhodobě přes zimu úplně stačí...A kdyby byla větší potřeba vitamínu B, Wampe, můžete jíst klidně 2x tolik, je to přírodní a není to drahé...
Pivovarské,nebo jiné kvasnice,nemusíte používat ty drahé,které vám reklama nabízí.V podstatě by to měl být odpad z pivovarské technologie.Užitečné látky obsahují stejné.Já si od malička velice užívám drožďové knedlíčky v hovězí polévce a "drožďák" s vejcem,smažený superpokrm s čerstvým chlebem.
JABRAKA
Moje děti, když v pubertě měly akné, Pangamin jedly a bylo vidět zlepšení. Měly i jinak pleť hezčí, takovou hladší. jen zase přidám historku, jo? V té době jsem měla kníračka Andyho. Občas, bez zjevného důvodu, zasmrděl jako pes. A to se dožadoval, když jsem rozdávala Pangamin. Když byl vpořádku, tak si ho vzal spíše proto, aby mi udělal radost.:D Pangamin je malý zázrak. Má však jednu jedinou strašnou vlastnost. Podporuje chuť k jídlu.
To se máte, že po nich nejíte. Já se jich úplně bojím.
Děkuji za všechny odpovědiPivovarské kvasnice jsem si koupila již po několikáté,a to právě z důvodů nedostatku minerálů a stopových prvků v těle.Co se týče mé osoby,tak účinkují naprosto odlišným způsobem,nemám po nich vůbec hlad,spíše naopak,a ještě k tomu při nich hubnu,zajimavé,že?:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.