Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem byla u zubaře na trhání nervů a čištění kanálků stoličky. Dala mi jednu injekci, kterou jsem skoro ani necítila a dál mně nebolelo vůbec nic. Ovšem po cca 10 minutách na mně začaly jít mdloby, bylo mi horko, hlava se strašně točila a cítila jsem se jako v jiném světě - museli mně položit.
Teď jsem si chtěla vypláchnout, ale zjistila jsem, že mi vůbec nejdou našpulit rty, nejde mi ani plivat - chtěla jsem se zepat kdy to odezní?
U každého to může být jinak. U mne cca po čtyřech hodinách. Jinak bych poradila dopředu mít připraven prášek proti bolesti. Jakmile to bude přicházek k sobě, může to výrazně začít bolet. Také jistě jak u koho, jen upozorňuji na to, že je dobré mít něco na utlumení bolesti po ruce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.