Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anestezie (zubař)

Od: moonbeach* odpovědí: 7 změna:

Dnes jsem byla u zubaře na trhání nervů a čištění kanálků stoličky. Dala mi jednu injekci, kterou jsem skoro ani necítila a dál mně nebolelo vůbec nic. Ovšem po cca 10 minutách na mně začaly jít mdloby, bylo mi horko, hlava se strašně točila a cítila jsem se jako v jiném světě - museli mně položit.

Teď jsem si chtěla vypláchnout, ale zjistila jsem, že mi vůbec nejdou našpulit rty, nejde mi ani plivat - chtěla jsem se zepat kdy to odezní?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

O tom Vás měla informovat Vaše zubařka. Mělo by to odeznít za hodinu, za dvě.

A co se týče těch mdlob, asi jste přecitlivělejší, mohl Vám také "spadnout" krevní tlak.

Nebojte, nejpozději za dvě hodiny budete v pohodě.

cobrak*
hodnocení

0x

Za 3-4 hodiny po aplikaci injekce by Vám to mělo odeznít. Kdyžtak zavolejte Vaší zubařce.

parhodin
hodnocení

0x

Mně potom brní huba ještě půl dne... Pokud vydržim, tak radši bez injekce přetrpim pár minut bolesti, než když mám zákrok bez bolesti ale pak dřevěnou hubu až do večera...

hodnocení

0x

U každého to může být jinak. U mne cca po čtyřech hodinách. Jinak bych poradila dopředu mít připraven prášek proti bolesti. Jakmile to bude přicházek k sobě, může to výrazně začít bolet. Také jistě jak u koho, jen upozorňuji na to, že je dobré mít něco na utlumení bolesti po ruce.

moonbeach*
hodnocení

prášky neumím jíst, nikdy se mi to nepodařilo - bohužel ani u antibiotik...ale tady nepředpokládám, že by to začalo bolet, mám vytažené nervy, zub byl mrtvý...

bolavasanice
01.03.13 13:40

andrea1*
hodnocení

0x

Zjistěwte si u zubařky název látky, kterou vám v injekci na znecitlivění aplikovala. Máte na ni alergii. Tato reakce není běžná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]