Nejste přihlášen/a.
ddobry den mam problem liby se mi jedna holka je z bejvali tridy a moc bych chtel abysme byly neco vic je ji 16 a me taky pisem si a ona pise ze sem hodny atd a dneska sem si sni psal a napsal sem ji ze je roste do krasy aa ona napsala ze ja taky a chtel bych se zeptat jak ji mam napsat abysme byly vic nez kamaradi dekuji za odpoved
nechod okolo horší kaše řekni jí to na rovinu a to dřív než tě někdo předběhne .
já říkám že je třeba s toho udělat pudovou záležitost - bud to pude nebo to nepude
horký kaše
Promiň, ale pokud máš takové problémy s gramatikou, raději ji nepiš, a řekni jí to osobně. Já, kdyby mně někdo napsal s tolika hrubkami, tak bych o něj neměla zájem.
Někam ji osobně pozvi, myslím, že ta pizza je ve vašem věku nejlepší, a uvidíš.
A až ji budeš třeba někdy později psát SMS, tak si opravdu dávej pozor na gramatiku, a ve slovech, kdy jsi nejsi jistý měkkým či tvrdym i/y, tak raději vymysli nějaké synonymum...
O tom, abyste byli víc než kamarádi, jí určitě nepiš, to je hloupost. Vytáhni ji někam ven, třeba na kafe, procházku, nebo do cukrárny, na pizzu, někam. Tam si povídejte. pokud i z toho, jak se chová, nejen co říká, budeš mít pocit, že má taky zájem, chyť jí třeba za ruku, nebo tak něco. Ze zkušenosti říkám, že mé nejhezčí vztahy nezačaly rozhovorem "budeme něco víc", ale postupným sbližováním. A nespěchej, když se ti celou schůzku nebude zdát vhodná příležitost, třeba jí jen dej pusu a obejmi ji na rozloučenou, řekni, že to bylo fajn a naplánujte další setkání.
A proč bys jí to měl psát? Je lepší jí to říct do očí. Pozvi ji na procházku, uvidíte, zda si vzájemně rozumíte i mimo klávesnici a zda jste schopni spolu komunikovat i z očí do očí...Při setkání se jistě najde příležitost ujasnit si, co dál a vyslovit se. Když máte kuráž lichotit si přes klávesnici, seberte odvahu i na to, říkat si takové věci z očí do očí...Napsat se dá leccos, ale skutek je skutek..To už chce trochu jiné kuráže...Držím palce, ať se dokážete sejít a mluvit spolu i jinde, než jen u Pc...
Nepiš jí, ale pozvi jí na rande. Ale ne hned za účelem vyznání lásky, spíš zorganizuj výlet nebo něco podobnýho co vás oba bude zajímat a budete spolu. Něco kde budete jako dva kamarádi, na rozloučení jí dej pusu a řekni že to bylo fajn. Kino apod. není ideální, tam jen budete sedět vedle sebe a koukat na film. To vyznání přijde časem samo. Když hned řekneš "Chtěl bych s tebou chodit" tak se může vyděsit a uteče... Balení + vyznání určitě nedělej na dálku, to je záležitost pro osobní setkání.
Pokud nějakou holku miluješ a chceš ji to říct, tak rozhodně osobně. Tomu se nic nevyrovná. Některé holky to dokonce uráží, když jim to neřekneš osobně.
Pamatuj, že čím víc se bojíš, tím lepší pocit máš, když to zvládneš. Bylo by fajn dostat ji někam, kde spolu budete sami a pak ji to prostě řekni. Nemusíš mít nějaký proslov. Řekni ji něco jednoduchého, ale výstižného.
Jinak já moc nedám na to nejdříve se osahávat a až potom říct, co vlastně chceš. Když holce řekneš, že ji máš rád a ona to nebude cítit stejně, tak to pochopí, ale když ji prostě vrazíš pusu, může to být zajímavější.
Z toho co píšeš, jsou vaše city vzájemné, tak seber veškerou kuráž, která v tobě zbyla a běž za ni.
Přeji hodně štěstí .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.