Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit a také se vypovídat.
Existuje jeden muž(25),který si našel o 10 let starší partnerku,navíc rozvedenou a se třema dětma.Mě(22).Byl to vždy jen kamarád,nikdy jsme spolu nic neměli ,ale už asi rok ho podvědomím tajně miluji.A tak mě trošku tohle srazilo.Je pravda,že na toho nemám právo (a ani nechci) nechci se do toho nijak motat.Jen bych chtěla vědět na tuhle věc váš názor.On dostudoval a pracuje asi půl roku,ale stále bydlí s rodinou,sá se říct,že nemá vůbec žádné závazky.A ted' si sbalil nějakou 35 letou "maminu" 3 malých dětí,rozvedenou,která má svou domácnost.Co si o tomhle myslíte?Já si osobně myslí,že ženská je ráda,že se na ní nějaký chlap se třema dětma aspon podíval,ještě hezký mladoch,tak si hned obmotala kolem prstu a nad všechno ho ted' úplně všude vychvaluje a chlubí se ním"jak je hrozně skvělý a úžasný atd."Nechci aby to znělo,že mu to nepřji,pokud má být štastý,tak at' je a třeba i s ní. Jsem dost stará na to,abych věděla,že lásku nelze lámat přes koleno .Chtěla jsem se jen "někomu" vypovědět a vědět váš názor na tuhle situaci,nic víc
.
P.S.Miluji ho,ale nehodlám ho nějak získavat a rozbourávat mu tudější vztah
Mladá dámo
Když jste to vydržela rok, nic mu neříkat, tak teď tuplem ne! Na tom se shodneme
Teď prostě jen dále přistupujte k vašemu přátelství jako doposud a občas se ho třeba zeptejte,jak se mu daří a tak ... Máte neskutečnou příležitst i případně vypozorovat,jaký je ve vztahu s partnerkou a k dětem.
Navíc nepíšete,jak dlouho jejich vztah trvá, ale čas ukáže ... A pokud by jim to nevyšlo,pak se ho ujměte,kdyby si vyléval srdíčko ... A až se dostane z nejhoršího, bude jen na Vás,zda-li vašemu přátelství dáte větší smysl
Jste oba ještě mladí,máte život před sebou tak se uvidí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.