Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodejní stánek - přípojka vody,odpad

Od: jana222® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.

Provozujeme s manželem stánek ve větším městě na docela rušném místě.Asi 10 metrů vedle nás je autosalon,za stánkem je Lidl a jeho prakoviště, před stánkem hlavní silnice,autobus zastávka atd..

Ve stánku máme jen elektřinu nyní potřebujeme pro rozšíření prodeje i vodu a odpad..Vůbec nemáme tušení kde to začít vyřizovat a co to obnáší.Manžel už "straší" že to vidí jako obrovksý problém a bude to stát velký peníze který se možná ani nevyplatí investovat.

Může mi někdo poradit kde začít.Na jaký uřad zajít.Na vodárny? město? nebo se jít zeptat do autosalonu či Lidlu kvůli přípojce?

Máte někdo zkušenosti s něčím podobným co to vše obnáší(papíry,povolení) a hlavně po finační stránce? chápu že takto od PC mi těžko řekne někdo cenu ale jen orientačně jsou to destitisíce,statisíce..

děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nejdrive zajdete za spravcem vodovodu a kanalizace ve Vasem meste.On Vam da situacni nakres s vedenim vodovodu a kanalizace v danem miste a rekne podminky k pripojeni.
Je ale velmi pravdepodobne, ze problem muze nastat vzhledem k popisovane poloze Vaseho stanku.
Na Stavebnim urade Vam pak reknou, za jakych podminek (z jejich strany) je mozne pripojky zhotovit.
Jina otazka je kolik to bude stat a zda se Vam to vyplati.
Necekal bych, ze to je otazka tydnu..ale spise mesicu tohle v danem konkretnim pripade vyridit.
hodnocení

Pane Martine

Moc Vám děkuji za jasnou a přesnou odpoved.Máte pravdu se vším.

Dnes jsem si něco obtelefonovala a oběhala a je to přesně jak říkáte.Vubec to nebude legrace jak administrativně tak finančně pokud by to tak mělo být asi od plánu upustíme.

Ještě se zkusíme dohodnou s majitelem malého autosalonu vedle nás který je velmi přístupný na nějakém řešení...

Vám ještě jednou děkuji!

Vaše odpovědi ráda čtu mají smysl,logiku,a pomáhají

děkuji Jana .

hodnocení

0x

Běžte se zeptat tam,kde Vám vystavili povolení k umístění a provozování stánku.

hodnocení

Potřebuji někoho s praktickými zkušenostmi a rozhledem.

Odkazování mi na uřady a nabubřelé a komisní uředníky a uřednice zatím nepotřebuji i když vím že mi to čeká.

Asi jsem se špatně vyjádřil.

Navštivte stavební odbor městského úřadu a zeptejte se na možnost napojení.

Nebo jste chtěla odpověď od někoho s praktickými zkušenostmi,který Vám poradí,jak vykopat vodovodní přípojku od umývadla na záchodech v Lidlu k Vašemu stánku?

lemar0
hodnocení

0x

A to máte stánek dřevěný nebo jaký. Já jsem teď u Kauflandu v dřevěném stánku. Máme taky elektriku. Na záchod chodíme do Kauflandu a mýt si ruce taky tam. Jinak máme ve stánku /kvůli hygieně/ termosku na teplou vodu a odpad teče do plastového barelu. Záleží co chcete ve stánku provozovat a co mýt.

lemar0: A mohl byste napsat,co v tom stánku prodáváte? Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]