Nejste přihlášen/a.
Ahoj,dnes jsem byl u lékaře a ten mi řekl po mém zdělení obtíží,že mám zřejmě na 90% vyhřezlou ploténku! Je možné že toto onemocnění provází bolest ve varleti? Děkuji za radu? Tom.
Jednoduše, položil jste ji až nám. Pokud jste ji položil i lékaři, proč jste jeho vyjádření nezmínil stejně jako ostatní informace?
Lékaři jsem jí položil také,ale sem jsem to nezmínil schválně abych se ujistil jestli to můj obvoďák jen tak neplácl!
Pravdu podle jeho názoru nemáš! Vyhřezlá ploténka tlačí na nervy a to prý může způsobovat i bolest ve varleti!
Z čehož vyplývá, že věřit lékaři je lepší, než nějakejm domněnkám na poradnách. A hlavně, dočetl ses toho, čeho ses dočíst chtěl. Ale co s tím teď budeš dělat?
Nu co asi, jdu na větší vyšetření k neurologovi do vojenské nemocnice v Práglu a tam uvidím co dááál! Čau.T.
Ano, dojít k neurologovi a ten tě pošle na rentgen a na CT atd. Jinak mi pomáhá a nejen mně, B-Komplex forte, je volně prodejný a stejně si ho i sreceptem zaplatíš.
Možné ano, pravděpodobné ne. Kořenové syndromy, čili onemocnění, kdy je nerv při výstupu z kanálu páteřního drážděn vyhřezlou meziobratlovou ploténkou, mají mnohem častěji jinou disrtibuci bolesti, iritace do varlete je u nich velmi netypická, byť ne zcela vyloučená. Pokud je bolest ve varleti dominující obtíží, hledal bych příčinu jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.