Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvádí mě nepodvádí mě?

Od: campo* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den potřeboval bych od vás poradit je mi 14 let chodím na ZŠ a mám už asi 1 a půl mám měsíce opravdu skvělou holku ale niní se tu objevuje řada problémů které mě neskutečně rvou srdce a nevím co s tím mám dělat tak abych šel tak nějak popořadě první moment komplikace byl ten že jeden kamarád mi řekl že mojí holce že chce svého bývalého přítele zpět ale když jsem se jí na tuto otázku zeptal tak se na mě jenom podívala a začla mě líbat a potom mi řekla jestli si to furt myslím tak sem jí řekl že ne to mě uklidnilo ale teď tu nastala další řada problémů zrovna dnes (tedy asi o 2 dny dále) když jsem chyběl vě škole mi zase jeden kamará řekl že mojí holku někdo obtěžoval v tom smyslu že jí braly klíče prej jí i slovně nadávali nebo co ale nijak hrubě prej ne a potom na mě kamarád vyvalil to že prej byla moje holka někde na kopci bobovat nebo co a co je zajímavé že tam byla s jedním méně známím kámošem a to prej není první případ prej chodí i k ní domů (nevím co tak dělají ) což mě fakt naštvalo ale když jsem se jí ptal jestli by neměla čas (tedy v ten den kdy byla venku s ním a ne se mnou) i zítra tak mi řekla že uvidí ale to je furt když kvůli ní zůstanu o víkendu doma takmi řekne že celej víkend nemá čas že musí bejt doma a moc by mě nepřekvapilo kdyby o tom víkendu byla někde s tím jejím kámošem venku takže abych to nějak shrnul v Sobotu jsem s mojí holkou byl venku ale byl tam s n i tej jení kámoš další den tedy v neděli byla s tím jejím kámošem venku ale prej už sama a přitom prej nemohla takže já fakt nevím co mám dělat a prosím vás na kolenou poraďte mi co mám dělat protože já se tu snad nervově zhroutím vážně mě to mrzí že se tohle děje a projevuje se to i na mém prospěchu přitom se ke své holce chovám podle mě jako gentleman a sam ona mi to řekla takže já vám předem děkuji za odpovědi (každá mi pomůže :) ) a sem vám vděčný.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

A ty víc věříš donášejícím kamarádům než své dívce?

Donášející kamarádi ti něco řeknou a ty po ní chceš nějaká vysvětlení? Nedivila bych se, kdyby to s tebou po příštím "výslechu" ukončila.

doplněno 27.02.13 20:57:

V době dospívání je sice určitá nejistota dosti častá, ale to neznamená, že si nemáš věřit vůbec.

A volný čas své dívky neřeš s kamarády ani v internetových poradnách, nýbrž s ní.

vosikac*
hodnocení

1x

Chlape, myslím, že nejjasnější odpověď na to,co se děje a jak to doopravdy je, by ti dala Tvá drahá polovička ;)

Všichni máme nějaké kamarády,známé a nemusí to hned znamenat,že své partnery podvádíme. A pokud máme vůči nim nějakou nejasnost,je dobré si jí hned na začátku vyjasnit ... Vztah,pokud by měl být kvalitní,závisí na komunikaci! A v tvém věku by bylo dobré,si to hned vyzkoušet a prostě komunikovat s partnerkou,říct jí co a proč tě trápí a žádat případně vysvětlení, proč tomu tak je,ať máte oba jasno *slunce*

hodnocení

0x

Dobrý den. Žárlivost komplikuje každý vztah. My nevíme, zda Tě Tvé děvče podvádí, či ne. Ty ji znáš, tak s ní o tom komunikuj. Ať máš jasno ve vztahu. Ale svůj volný čas má právo trávit podle svého a nemusí na tom být vůbec nic špatného. Prostě třeba potřebuje trochu volnosti...To, že Ti kamarádi donášejí na Tvé děvče a Ty z toho potom vyvodíš důsledky, moc pěkné rozhodně není. Třeba jí vadí i toto...Promluvte si spolu, mluvit přece umíte oba dva, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]