Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne
Vlastním kompletní kolekci publikací Toulky českou minulostí tj. 13 dílů. (netknuté) Jaká by mohla být celková hodnota?
Spíš mě to zajímá ze zajímavosti. Mohu samozřejmě sečíst ceny jednotlivých dílů, ale když předchozí díly již nejsou v prodeji tak si myslím že by to moho být kolem 5000 a víc?
díky
S knihami je problém, musíš najít toho správného kupce, kterému nebude líto dát cenu, kterou požaduješ. Taky tu mám knihy a vím, že nebudu mít čas na jejich čtení, protože je pořád moc a moc nového. Třeba edici 3x, Dicka Francise, staré pohádky a pod. Pracně jsem je kdysi sháněl těžce přeplácel a mají hodnotu hlavně pro mě, tak se jich rozhodně nebudu zbavovat za pár korun. Toulky českou minulostí tu mám taky. Ne knihy, ale nahraných 723 dílů z rozhlasu. To si taky asi do smrti nestihnu poslechnout.
Toulkyčeskouminulostí. Z této série Vám nabízíme celkem 12 knih za zvýhodněnou cenu 3475,- Kč. (zdroj: jedno internetové knihkupectví). Myslím, že vašich 5000 a víc je trochu mimo mísu když je to nabízeno ve více knihkupectvích za menší cenu. Pokud to prodáte jako použité i když netknuté zboží řekla bych tak 2000.
doplněno 27.02.13 17:01:dobre-knihy.cz/... třeba zde ale mají to i jinde.
No jo já si také myslela, že prodám svoje staré knihy vydané od r. 1900, některé jsou prvotisky a koupím si nové auto. Nedávno jsem nabízela knihy po dědovi, většinou zemědělství a jelikož ani zadarmo je nikdo nechtěl, tak ač mi to trhá srdce, házím je na chalupě do kotle.
Tak jste to měla zkusit třeba na tom aukru, tam jak teď koukám lidi koupí i suchý z nosu...já až rozprodám všechno co nepotřebuji tak můžu do konce života sedět na prdeli
Takže 3475,- 12 knih nových z knihkupectví dobře to je odpověď. Nevěděl jsem že jsou všechny díly k dispozici nové stále k prodeji. Myslel jsem že ne. Nechci to prodávat to by mě svědomí zabilo - každý díl je dárek od mojí babičky k jednotlivým narozeninám. Ok děkuji mýlil jsem se a od toho je poradna abych se dozvěděl jak to je. Díky!
doplněno 27.02.13 16:46: 3000 je tak celkem reálných, ale nechci to prodávat jen mě to zajímalo ze sběratelských zájmů
Jak je to s cenami? Prodejní, odhadní? A ta nejdůležitější je kupní. To je to, za co je ochoten kupující zaplatit! Případně antikvář za tyto peníze uložit a skladovat ve svých policích, protože se nenajde nikdo, kdo za knižní skvost zaplatí. Kdo zaplatí vysokou cenu za knihy, na které se práší, zabírají místo, když stačí párkrát poklikat na pc? :D Právě jsem dopsala, jak jsem stavěla igelitky plné knih za dveře domova důchodců a zdrhla. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.