Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde prodat knihy

Od: pesfilipes odpovědí: 4 změna:

Zdravím,chci se zeptat kde můžu prodat stařší knihy stav je jako nový mám jich doma dost a už to nečtu ...myslíte že to koupí někde v knihovně..chci to prodat v karviné ne někam jezdit..a na aukru to prodávat nechci dííky :D

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Když jsem se zbavovala knih, které nechtěly antikvariáty, bazary, ani knihovny, postavila jsem igelitky s knihami v domově důchodců za dveře a zdrhla jsem. Taky jsem nechala nějaké knížky v nemocniční knihovně na oddělení. *hi* Nechtěl je nikdo, že mají plné sklady a babičkám třeba udělaly radost. Neměla jsem to srdce hodit je do modrého kontejneru.;)

iz*
hodnocení

0x

V knihovně asi neuspějete. Spíše bych doporučila některý antikvariát nebo inzertní noviny či portály.

youngman*
hodnocení

0x

v dnešní době je nejlepší internet popř. antikvariát jak říká p.Iva nade mnou, hodně štěstí *cteni*

hodnocení

0x

Nepíšete, zda za to chcete peníze. Vzhledem k tomu, že píšete "prodat", tak asi ano. Nevím, jak to máte v Karviné s antikvariáty - tady v Praze jsou přeplněné, vpodstatě už neberou, jen některé knihy, které se určitě prodají, např. kuchařky, detektivky, vzácné knihy...

Pokud byste se chtěl knih zbavit, tak jedině domovy důchodců a charity.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]