Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chci se zeptat kde můžu prodat stařší knihy stav je jako nový mám jich doma dost a už to nečtu ...myslíte že to koupí někde v knihovně..chci to prodat v karviné ne někam jezdit..a na aukru to prodávat nechci dííky :D
Když jsem se zbavovala knih, které nechtěly antikvariáty, bazary, ani knihovny, postavila jsem igelitky s knihami v domově důchodců za dveře a zdrhla jsem. Taky jsem nechala nějaké knížky v nemocniční knihovně na oddělení. Nechtěl je nikdo, že mají plné sklady a babičkám třeba udělaly radost. Neměla jsem to srdce hodit je do modrého kontejneru.
Nepíšete, zda za to chcete peníze. Vzhledem k tomu, že píšete "prodat", tak asi ano. Nevím, jak to máte v Karviné s antikvariáty - tady v Praze jsou přeplněné, vpodstatě už neberou, jen některé knihy, které se určitě prodají, např. kuchařky, detektivky, vzácné knihy...
Pokud byste se chtěl knih zbavit, tak jedině domovy důchodců a charity.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.