Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do jaké míry dokáží chlapi hrát?

Od: serena odpovědí: 20 změna:

Ahoj, dobré ráno,

nepovažuji chlapy za moc taktizující stvoření, ale třeba se pletu. Zajímalo by mě do jaké míry dokáží chlapi přehrávat a lhát ženě do očí.

Má otázka souvisí s mým problémem. Začala jsem se vídat s mužem, zájem mi přišel oboustranný. Bylo několik schůzek, večeří..blablabla. Pak jsme se těméř měsíc neviděli. Měnil práci, bydlení, rodinné problémy. Tohle bych mu věřila, mám to ověřené, prostě nebyl čas. Já makala dvanáct hodin denně, zkrátka blázinec. Viděli jsme se v sobotu. Večeře, vínko, přespala jsem u něj. Způsob jakým se na mě kouká a jak se mnou komunikuje mi přišel naopak, že je mnou "fascinovaný", ne že hraje, aby mě dostal do postele. Můj pocit. Jak mi říká, že jsem krásná a že jsem mu chyběla atd. atd. I to jak se choval v noci, jak o mě pečoval, spali jsme celou noc u sebe ruku v ruce. Ráno přišel o tři hodiny později do práce, protože chtěl být se mnou. Bylo vidět, že ho mrzí, že musí do práce, když já mám volno. Rozloučili jsme se s tím, že máme volno v sobotu a že něco vymyslíme. No je středa a neozval. Vážně chlap dokáže být takový hráč? A já tak naivní husička? (poslední otázka je jen řečnická, zřejmě opravdu jsem...)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ddasa*
hodnocení

2x

Ja si myslim,ze kdyby se mu styskalo,miloval,vzpomel si,zalezelo by mu na Vas,tak napise,alespon kratkou SMS,takhle mi to prijde jen o sexu,az bude zas potrebovat ozve se

hodnocení

0x

Třeba se něco stalo /a že je spousta možností.../. Ale to není v tom že je to chlap. To je v povaze. Takhle zachovat se umí i ženská, černoch, gay, kuchař...kdokoli.

ukulele*
hodnocení

0x

Typický lovec, ,,hráč,, , hrál a vyhrál. A jací dokážou být? Znám spoustu manželství, kde jsou bokovky udržovány běžně a ,,hraní,, spokojené rodiny nechápu. Všichni jsme různí a většinou se prosazují právě ti hráči a lovci, o sběrače má málokterá z vás zájem.

hodnocení

0x

Zdravím. Sereno, ale no tak...Vždyť je teprve středa! Do soboty může být všechno jinak...K Vaší otázce - do jaké míry dokáží chlapi přehrávat a lhát ženě do očí? Myslím si, že každý má tu míru jinou. Tak, jako ženy...V každém z nás se skrývá trochu "hráče" když nám o něco jde. To ještě neznamená však, že jsme všichni falešní a přetvařujeme se. Když už tak málo věříte jemu, věřte více sobě...

doplněno 28.02.13 08:17:

Tak Sereno, dnes je čtvrtek... Buďte trpělivá a neztrácejte naději. I když si to možná nepřipouštíte, myslím, že zamilovaná jste a celkem hodně...

honzmalatny*
hodnocení

0x

Do jaké míry dokáží chlapi hrát?No asi do takové jako ženy. V tom nevidím rozdíl.třeba to jen hrál,dobyl hřiště,udělal si doma další zářez do pažby,nebo ne,počkejte do pátku,to vydržíte.třeba má problémy,starosti,moc práce,leží v nemocnici,ztratil mobil,ukradli mu auto,já nevím co ještě.Neozývejte se mu,vyčkejte.

serena
hodnocení

Nepřespala jsem u něj prvně, takže nevím jak je to s tím dobytím hřiště. Každopádně neříkám, že jsem zamilovaná, ale cítila jsem se skvěle. Stále jsem se jen smála, i v práci říkali, že jsem úplně jiná a najednou bum bác se dnes ráno probudím a cítím se pod psa.

honzmalatny*

Tak vydržte,láska je křehká květina.

hodnocení

0x

Vezměte si sňatkové podvodníky, nebo muže, kteří paralelně žijí dva životy, mají dvě rodiny... Samozřejmě se se umějí přetvařovat.

Nevytvářejte domněnky (jedna z rad Toltéků :)) a ozvěte se mu sama, budete vědět, na čem jste... Třeba má opravdu frmol v práci, a snaží se dohnat resty, aby měl v sobotu klid...

sobota
Myslim, ze ta sobota, o ktere autorka pise, je ta minula a prave proto zminuje, ze je UZ streda.

ad sobota - kdepak, znovu si přečtěte příspěvek tazatelky, píše, že to bylo úžasné, že si řekli, že něco vymyslí na sobotu, a ještě se neozval...

sobota
Cetl jsem to znova a nepripada mi,ze se bavi o nasledujici sobote. Delali si sice plany na tu volnou sobotu, tak netusim, jestli tazatelka je rozcarovana, ze jeste nevolal kvuli tem planum, nebo jestli je rozcarovana proto, ze nevolal jen tak, aby ji dal najevo, ze na ni mysli nebo jestli se divi, ze kdyz se domluvili, ze se uvidi v sobotu, ze ve stredu nevola (coz by bylo logicke, protoze on by predpokladal, ze dalsi "kontakt" bude az v sobotu a ted je "jen" streda).
serena
hodnocení

Tazatelka je krutě rozčarovaná z toho, že se ještě neozval a že na ní myslí ...plány jsou opravdu až na tuhle sobotu tj. 2.3. , ale když je člověku s tím druhým dobře, má chuť mu napsat, jak je a jak se má ne? Já na něj myslím totiž asi 24 hodin denně...

youngman*
hodnocení

0x

Z příspěvku vidím že on je super chlap to za prvé. A otázka jak umíme hrát tak někdo velice dobře a někdo méně. V čem vlastně hledáte problém? podle mě je skvělej to je všechno..

serena
hodnocení

On je skvělej, o tom není pochyb...problém hledám možná tam kde není, jen chci s ním být v kontaktu...

knopka*
hodnocení

0x

Koukejte vždycky na činy,na zájem o vás a co proto a jak dělá.Já si nemyslím že jde o hru,prostě jak to cítíte-chce mně vidět být se mnou nebo až zas tolik ne?;)

serena
hodnocení

Právě že jsem z něj měla pocit, úplně dokonalej, já se oblíkala a čekala až si záváže boty a on seděl na posteli, podíval se na mě a jen koukal a usmíval se, ptám se co je a on, že jsem prostě krásná...který ženský by to nelichotilo...buď je dokonalej lhář nebo je fakt dokonalej! Už dříve mi strašně pomohl, jak finančně, tak materiálně..no budu snad věřit, že se ozve, ale jsem jak tělobez duše...

sobota
Cim vice to ctu, tim vice mi pripada, ze te ma jen jako prilezitostnou bokovku. Zjevne mu pripadas moc sexy, pribehnes, kdy chce, tak ti sem tam pomuze, aby to cele "vydrzelo" a "nesesypalo se mu", kdyz to tak dobre funguje. Date se dohromady, pak semesic nevidite, on nevola, pak zase staci jedna vecere v pekne restauraci a ty mu oplatis posteli. Proste ideal. Pro nej.
zaletnik

Opět se potvrzuje, jak málo stačí, aby muž ženu dokonale oblbnul *smich*

ronyx*
hodnocení

0x

Neřekl bych, že je to o nějaké hře. Spíš o tom, že v určitém věku (vy váš věk a věk partnera nepíšete) už to není jen o tom "utíkat hned za láskou", ale také o tom, že jsou i jiné starosti než jen tohle. Připadá mi, že řešíte klasické ženské "domýšlení se" - vymýšlení scénařů apod. Nechte tomu volný průběh.
Samozřejmě, může to být i tom, co už tady někdo psal - prostě je teprve středa, do soboty času dost na to dát vědět, zvlášť pokud ví, že vy v sobotu máte čas vždycky.

hop®
hodnocení

0x

Sereno, ani já netuším, proč byste měla být "naivní husička". myslím že je docela vzácné, a oceněníhodné, že máte dohodnutá jakási pravidla hry, asi se trošku můžete spolehnout na to, že se ON nejpozději v sobotu ozve. Muž má být lovcem a Vy se v roli jakési kořisti vlastně cítíte dobře. Nezkoušejte to měnit a onoho muže začit "lovit", splakala byste nad výdělkem, patrně by Vás velmi rychle poslal do světa. Až budete spolu, tak můžete v nějaké chvilce tento Váš "problém" zkusit "naťuknout", ale počítejte s tím, že Vám naznačí nebo rovnou řekne, že pokud se Vám to nelíbí, tak...(pápáá)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]