Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřebovala bych poradit. Je mi 16 let a jsem od včerejška nějaká pořád unavená. Nic mě nebaví, jsem malátná, bolí mě i klouby trochu na rukách, pobolívá na hrudi. Večer si jdu lehnout do postele kolem 10.hodiny a než usnu, tak je i půl noc. Ráno musím vztávat už v 6 hodin do školy, takže naspím zhruba těch 6 hodin.
Chtěla bych poradit, co mě může být, nemůže to být třeba nějaký začátek nemoci? (Jaké? )
Všem děkuji za rady
Jestli si ve stresu, tak si dej pohov, udělej si něčím radost, najez se dobrého jídla, buď v teple, pust si nějaký film , či si prostě lehni a relaxuj
, takové stavy mám furt, hlavně doporučuji o víkendu krásně spát
, vypnout zvukové elementy (pračka, mladší sourozenec, otec s vrtačkou), zatáhnout okna, aby nepropouštěly světlo a spát do sytosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.