Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyni nepřitahuji. Co dál?

Od: lofi odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Je mi 27 let a mám o dva roky starší přítelkyni. Známe se jenom krátce _ bude to půl roku. Seznámili jsme se na víkendových kurzech pro děti, kde oba pomáháme. Vím, že upoutala mou pozornost svým vzhledem a povahou hned při našem prvním setkání. Tím nechci říct, že jsem se do ní bláznivě zamiloval. Nezamiloval jsem se do ní a ani teď, myslím, nejsem zamilovaný. Netáhne mě k ní vášeň, ale mám ji rád. Vyhledávám její společnost, protože mi s ní je dobře. Máme společné zájmy, rádi si spolu povídáme a dokážeme spolu blbnout a smát se jako náctiletí. Během toho půl roku co se známe, se naše přátelství pozvolna změnilo _ posunulo spíše k partnerskému vztahu. Už jsme spolu párkrát spali a i během dne si rádi sem tam vzájemně vyměníme něžnosti jako je obětí či polibek, které mi říkají, že už mám vedle sebe skvělou ženu a jinou hledat nemusím.

Proč sem tedy píši, když vše zatím popisuji pozitivně? Důvod jsem vložil již do názvu. Fyzicky ji nepřitahuji. Sama mi to řekla. Domýšlím se tedy, že se mnou těch pár nocí spala čistě z potřeby po sexu. Jak sama přiznala, má sex hodně ráda a v minulosti se již párkrát vyspala s více méně neznámými muži, jen aby sex měla. Před několika dny jsme spolu vedli vážný rozhovor. Navzdory svým dřívějším slovům mi řekla, že fyzická přitažlivost pro ni už není to nejdůležitější, že jí je se mnou dobře a to je hlavní. Víte, opravdu nevím, co si mám o těch slovech myslet, když je vyslovil ten samý člověk, který pár měsíců nazpět tvrdil, že si vztah bez fyzické přitažlivosti neumí představit. Zároveň mě štve, že ji víc nepřitahuji, ale to nedokážu změnit lusknutím prstů _ respektive ze sebe těžko udělám egocentrického sobce, když jsem empatický dobrák.

Rád bych budoval dlouhodobý, šťastný, partnerský vztah, kde bych se časem nebál stát otcem. Myslíte si, že vztah, který jsem Vám právě teď popsal, by takový jednou mohl být?

Za Vaše názory předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

metallica*
hodnocení

3x

Takto je to těžké radit.Třeba se zamyslet i zda člověk nemůže trošku pro sebe víc dělat např..hezky se oblékat, sportovat apod...je dobré, že Vám to řekla alespon na rovinu...já osobně si myslím, že pokud někdo někoho fyzicky nepřítahuje a navíc už od počátku, že není dobré dále udržovat vztah...příjde doba kdy se dotyčný zakouká do jiného.Obzvlášt pokud je člověk takto mladý.Omlouvám se za názor ale prostě si to myslím.

doplněno 26.02.13 18:20:

já zas si myslím, že radši at má proříznutou pusu(nebo třeba jemněji naznačit no) a dotyčný ví na čem je než mu nalhávat že ho má ráda a najednou nic.

kratast*
hodnocení

0x

tak ji vym... a kasli na ni.

hodnocení

0x

Zdravím, nedokázala bych žít s někým, kdo by tvrdil, že ho nepřitahuji.

Tím je řečeno vše.

Jste ještě mladý, hledejte dál. A s touto slečnou můžete zůstat kamarády, pokud je vám spolu dobře. Nicméně má ta slečna na můj vkus dost proříznutou pusu... Jsou věci, které se prostě neříkají...

martinaa*
hodnocení

0x

Bude jen otázka času, kdy se vyspí s někým, kdo ji přitahovat bude, když to tak potřebuje.

Šťastný dlouhodobý vztah nemůže (aspoň ze začátku) fungovat bez fyzické přitažlivosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]