Nejste přihlášen/a.
Ahoj, stala se mi " zajímavá " věc. Před časem jsem koupila časopis, ve kterém byly čaje, jako reklamní vzorky. Když jsem čaje ochutnala, byly tak fantastické, plná silná chuť, vůně, barva a i dost sladké, že jsem měla chuť pochroustat i ten hrnek. Zanedlouho jsem je natěšená koupila, ovšem těď mám chuť s tím hrnkem švihnout o zem. I při stejném množství vody, je to 50 % odvar. Přidala jsem si citrón, med, ztratila iluze. :D Už se vám to taky stalo u nějakého zboží?
Mně nepřijde moc pravděpodobné, že by výrobce pro reklamu připravoval extra vzorky (linku má jen jednu).
Spíše si myslím, že reklamní vzorky jsou "rychloobrátkové zboží", že se v případě reklamního vzorku můžete setkat jen s krátkodobě uskladněnými (= nevyčichlými) vzorky.
Skladování výrobků ve skladech ani u prodejců však výrobce ovlivní jen těžko. Možná, že jste zakoupila špatně (nebo příliš dlouho) skladovaný výrobek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.