Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Udejte ho! Bylo by dobré, kdyby jeho maminka dosvědčila, že se dopouští násilí i na ní. Nečekejte, až Vám ublíží ještě víc. Násilí si nedejte líbit v žádném případě!
doplněno 26.02.13 11:57:Hledejte si jiný podnájem, toto dobrotu dělat nebude...
doplněno 26.02.13 12:15:Je to na Vašem uvážení, ale pokud víte, že bije maminku, nenechávejte to jen tak být...Pokud se s ní znáte, zkuste s ní promluvit. Aby si to nenechala líbit ani ona. Vím, že je to těžké, je to její syn...Ale pokud s tím něco neudělá ani ona, ani Vy, může on ve své agresivitě opravdu vážně ublížit...Alespoň kontakt na nějakou linku proti domácímu násilí by měla mít jeho mamka po ruce, kdyby bylo potřeba...
Vy už jste z toho venku a pryč, neřešila bych to. Víš, říká se: Čím víc domluv, tím víc pomluv.
A nebo drsněji: Čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí.
Vám už neublíží a pokud si myslí, že jsi tam něco ukradla, ať to tedy dokáže.
Jen mi leží v hlavě ta jeho maminka, s tou by se mělo něco udělat, než jí provede něco ošklivého. Ale to by musela chtít především ona. Když to nahlásíte vy, třeba si ještě zaděláte na nějaký malér. Chtělo by si s ní promluvit, co si o tom všem myslí ona a domluvit se na dalším případném konání. Pokud do toho půjdeš sama, může se stát, že maminka všechno popře, bude svého syna milovat opičí láskou a ta špatná a mrcha budeš ¨nakonec Ty. Jaga.
Je mi moc líto, že jste trefila na tak agresívního debila, ale jedna stránka je právo a jeho vymáhání a druhá stránka jsou nevymahatelné vazby v rodině. Jak to má být a jak to bude, rozhodne maminka. Je možné, že bude-li mít oporu ve vás, udělá s mladým pořádek a sama jen získá. Postaví-li se na stranu syna, promluví vlastní krev, neuděláte vůbec nic.
Tak to je síla. Začal bych u přítele. On to ví, že matku jeho kamarád bije? On ví, že sáhnul na tebe? Ty tam musíš a chceš bydlet? Nemáš jinou možnost, odstěhovat se? Teda tohle se stát mě jako holce, tak už to dávno řešim přes přítele. A stát se to mě (jako tvému příteli) tak pokud nejsem blbec, došlápnu si na něj pěkně. Jestli to nikdo neřeší, tak tam nemáš co dělat!
Na podání trestního oznámení je podle mne brzo, to by ses mohla ukvapit. Začni u toho svého, všechno s ním prober. Pokud to neví a dozví se to, tak zaléží na tom, jak se k tomu postaví. Pokud ale řekne něco jako že to je jeho věc a ani za tebe se nepostaví, tak nohy na ramena a pryč!
Tak to jestli tam máte být už "jen" měsíc, to bych asi zkusil vydržet. Pod podmínkou, že na vás už ale ten blb nešáhne. Jestli tu rodinu neznáte, tak do toho raději nešťouchejte, protože byste mohla mít ještě problémy. Moc tedy nechápu, jak můžete bydlet u takového kamaráda, to asi moc kamarád nebude! Holt to tedy vydržte, nebavte se s ním a nedávejte podnět k hádkám. Na úklid se vykašlete, to nemá cenu tam gruntovat. Mejte si jen svoje nádobí a pokud možno, nemějte tam žádné cennosti. Ty si odvezte co nejdřív ke svým rodičům. Před odchodem bych kontaktoval tu jeho mamku a můžete si zkusit popovídat jako žena s ženou. Pokud zjistíte, že jí opravdu bije, tak můžete kontaktovat policii nebo nějaký jiný úřad. Protože i když bych to tam tedy vydržel, být vámi, a nezajímal se o toho hromotluka, tak bych nerad odjížděl s pocitem, že jsem té paní nepomohl.
Každopádně ten váš kluk teda neudělal nic, ohledně toho, že výs chytil spolubydlící pod krkem? To je mi nějaké divné (já bych to tak nenechal).
Tak jsme se včera s přítelem odstěhovali k jeho mamince a budeme tam než se dodělá baráček .. ale když jsme si byli sbalit věci ten debilek mě sprostě nadával a ještě řekl že mě měl zmlátit víc,chce mě udat zato že jsem mu ukradla z baráku 25 000 ,- což on nemá jak doložit páč ty peníze neměl a má na krku exekutora takže by mu věřit neměli ne? Já nic neukradla .. Dneska volal příteli a říkal že to bude řešit dokud se mu já neomluvím ale já nemám se mu zaco omlouvat Co mám dělat teď,mám ho udat jako první nebo počkat to co udělá on?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.